Ponturi hochei 23.05.2021

0

Ponturi hochei 23.05.2021 – Se pare că începerea Campionatului Mondial de hochei ne-a ajutat să diminuăm puțin din pierderile suferite la început de lună. Traversăm o perioadă bună, deoarece 8 din ultimele 12 tips-uri au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are din nou la bază 3 ponturi hochei. Evident, mizăm pe jocurile de la CM și din play-off-ul NHL, dar și pe semifinala QMJHL (cea dintre Tigres-Islanders). Mult succes!

Ponturi hochei 23 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
În cele 3 jocuri de până acum, St. Louis nu a avut niciun fel de reacție. Toate duelurile au fost cedate la o diferență de cel puțin 3 goluri. Mă aștept ca Avs să facă four-game sweep în serie.


Din punctul meu de vedere, în acest an, Colorado are una dintre cele mai solide structuri. Îi au în liniile defensive pe Makar, Toews și Girard, care se află în prezent în top 10 cei mai buni apărători din NHL.


De asemenea, trioul ofensiv format din Rantanen, MacKinnon și Landeskog a rupt în stagiune. Au un total de 200 de puncte obținute împreună. În net va fi mai mult ca sigur Philipp Grubauer. Acesta are o medie de doar 1,93 goluri cedate pe partidă și un SV de 92,43%. Avem toate motivele să înclinăm spre o victorie obținută de avalanșe.


St. Louis Blues vs Colorado Avalanche (ora 00:00)
Pronostic: Colorado Avalanche câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri) Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Din punctul meu de vedere, britanicii vor ocupa cu ușurință ultima poziție din grupa A. Peter Russell nu a avut foarte multe opțiuni în ceea ce privește formarea lotului, deoarece majoriteatea jucătorilor de hochei britanici evoluează la echipe de mâna a 2-a.


Am ales să mizez pe linia de peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă. Așa cum am spus, \"gazdele\" sunt de departe cea mai slabă formație din această grupă. Mă aștept la un joc dominat în totalitate de slovaci.

Aceștia prezintă linii ofensive de foarte mare calitate. Îi au în atac pe Kristian Pospisil și pe Peter Cehlarik, doi înaintași de top. În ultima întâlnire directă, tabela de marcaj s-a modificat de 4 ori în prima perioadă.

Marea Britanie vs Slovacia (ora 12:15)
Pronostic: Peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
În momentul de față, scorul general din această semifinală este de 2-1, în favoarea celor de la Charlottetown Islanders. Toate cele 3 dispute de până acum s-au încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă.


La un deznodământ asemănător mă aștept să vedem și în jocul de astăzi. Atât Victoriaville, cât și insularii dețin linii ofensive foarte puternice, ambele înregistrând în sezonul regulat o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă.


Zona de apărare rămâne în continuare marea problemă a acestor formații. Tigrii vin cu o medie de circa 3,20 goluri cedate/meci. Oaspeții completează cu o medie de 3,25 pucuri încasate pe partidă. Așa cum am spus, tind să cred că putem vedea un duel cu cel puțin 6 modificări de tabelă.
Victoriaville Tigres vs Charlottetown Islanders (ora 22:00)
Pronostic: Peste 5,5 goluri Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here