Ponturi hochei 24.05.2021

0

Ponturi hochei 24.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată momentan doar din două ponturi hochei, dar este foarte posibil să adaug încă un tips (Revin cu o actualizare, dacă este cazul). Mizăm pe duelurile din NHL. Mult succes!

Ponturi hochei 24 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 100%
Castigate: 6/6
Vegas a reușit să facă sweep-ul în serie, iar în momentul de față, scorul general este de 3-1, în favoarea acestora. La cel de-al 5-lea joc am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de armurieri.


Ofensiva gazdelor nu m-a impresionat mai deloc până acum. Sunt prea imprevizibili. Ba au meciuri în care marchează 5-6 goluri, ba termină în shoutout, exemplu primul duel din serie. Am să-mi asum acest risc, deoarece Wild a căzut total după jocul secund.

În plus de asta, l-au pierdut și pe Marcus Johansson, un atacant destul de important pentru \"sălbatici\". Tind să cred că această serie va lua sfârșit în seara asta, dar pentru siguranță, merg pe tips-ul specificat mai sus.

Vegas Golden Knights vs Minnesota Wild (ora 05:30)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Vegas Golden Knights Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un duel mult mai echilibrat avem în seria dintre Canadiens-Toronto. În prezent, scorul general este de 1-1. La jocul de astăzi am să mizez pe linia de peste 4,5 goluri, deși este un pronostic destul de riscant.


Bine, cam tot ce am propus la meciurile din play-off au fost tips-uri riscante. Este foarte greu să anticipezi jocul unor echipe care nu vor deloc să riște. În fine, revenind la tips-ul nostru, cele două grupări dețin linii de atac solide, ambele având o medie de peste 2,80 goluri înscrise pe partidă.

Toronto s-a destabilizat puțin, deoarece l-au pierdut în primul joc pe Tavares, unul dintre cei mai importanți hocheiști ai echipei. În duelul anterior, tabela de marcaj s-a modificat de 6 ori. Având în vedere forța ofensivă a celor două, această linie nu ar trebui să fie una problematică.

Montreal Canadiens vs Toronto Maple Leafs (ora 02:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Letonii se află în prezent pe poziția a 3-a în grupa B, cu 3 puncte acumulate, în timp ce selecționata Italiei este lanterna roșie din grupă, aceștia pierzând ambele jocuri de până acum.


Deși sunt una dintre cele mai slabe formații din acest turneu, tind să cred că \"oaspeții\" pot puncta de cel puțin o dată în duelul de astăzi. Liniile de atac chiar au fost eficiente, reușind să puncteze de 5 ori, 4 dintre goluri fiind marcate în poarta nemților.


Letonii nu se ridicată nici pe departe la nivelul Germaniei. Într-adevăr, au în lot jucători interesanți, dar cam atât. În plus de asta, Hartley a decis să nu îi utilizeze pe Kalnins, Meija, Kulda și Skvorcovs, jucători ce evoluează la echipe de top din Europa.


Letonia vs Italia (ora 16:15)
Pronostic: Ambele marchează Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here