Ponturi hochei 28.03.2023

Scris de Andrei Cinculescu28/03/2023

Ponturi pariuri hochei 28.03.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 4 pronosticuri hochei. Toate selecțiile extrase au la bază numărul total de goluri marcate. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 28 Martie 2023

Pelicans – KalPa ponturi pariuri

Mergem mai întâi pe Isku Areena, acolo unde avem programată confruntarea dintre Pelicans – KalPa. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de gruparea vizitatoare.

KalPa deține un compartiment ofensiv destul de solid, reușind să înregistreze până acum o medie de peste 2,80 goluri înscrise per meci. A reușit să puncteze de minim două ori în 10 din ultimele 14 dispute.

De cealaltă parte, Pelicans nu se poate lăuda cu o zonă defensivă tocmai solidă, cedând minim 2,25 goluri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.
Pelicans – KalPa
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri KalPa (Timp regulamentar)
Cota: 
1.52 @

Koovee – Kettera ponturi pariuri

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Koovee – Kettera, am să merg tot pe un total de minim două goluri înscrise de gazde. Koovee se descurcă decent în ofensivă.

A reușit să înregistreze până acum o medie de peste 2,75 goluri înscrise pe partidă. În 10 din ultimele 14 confruntări susținute, aceasta a reușit să își surprindă adversarii în minim două rânduri.

Astăzi poate profita și de micile probleme de lot întâlnite la oaspeți. Kettera nu se poate baza pe 5 jucători de bază, 4 dintre ei fiind de profil defensiv. Per total, aceasta permite peste 2,20 goluri per meci.
Koovee – Kettera
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Koovee (Timp regulamentar)
Cota: 
1.55 @

Straubing Tigers – Grizzly Wolfsburg ponturi pariuri

La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de gruparea vizitatoare. Urșii din Wolfsburg dețin un compartiment ofensiv destul de solid.

Au reușit să înregistreze până acum o medie de aproximativ 3,10 goluri înscrise pe partidă. A reușit să puncteze de minim două ori în 8 din ultimele 11 confruntări susținute.

De cealaltă parte, Straubing nu deține o zonă defensivă tocmai solidă, cedând minim 2,95 goluri per meci. În 8 din ultimele 11 jocuri, aceasta a fost surprinsă în minim două rânduri. Mă aștept la un scenariu similar.
Straubing Tigers – Grizzly Wolfsburg
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Grizzly Wolfsburg (Timp regulamentar)
Cota: 
1.47 @

Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens ponturi pariuri

Facem o vizită și pe Wells Fargo Center, acolo unde avem programată confruntarea dintre Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens. Mă aștept la un joc spectaculos, încheiat cu multe modificări de tabelă.

Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri marcate. Flyers a înregistrat până acum o medie de aproximativ 2,75 goluri înscrise per meci, în timp ce Canadiens reușește să completeze cu o medie de circa 3 pucuri marcate.

În ceea ce privește eficiența din zonele defensive, cele două formații dețin împreună o medie de peste 7,70 pucuri permise. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.
Philadelphia Flyers – Montreal Canadiens
Pronostic: 
Peste 5,5 goluri (Timp regulamentar)
Cota: 
1.52 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: