Ponturi hochei 28.09.2021

0

Ponturi pariuri hochei 28.09.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată din nou din 3 evenimente. Mizăm pe hocheiul din Rusia și Slovacia. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 28 Septembrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Mergem mai întâi pe Mytishchi Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Red Star Kunlun și Vladivostok. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Se întâlnesc cele mai slabe apărări din ligă. Kunlun a încasat până acum 39 de pucuri, medie de 3,90 goluri cedate pe partidă, în timp ce pirații au fost surprinși în 41 de rânduri, medie de 4,10 goluri încasate/meci.

În ceea ce privește zona de atac, ambele punctează de circa două ori pe partidă. Sunt medii slabe, dar ținând cont de eficiența din apărare, mă aștept să crească considerabil.

În ultimii 3 ani s-au întâlnit de 9 ori, iar în 7 dintre aceste confruntări, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori.

Kunlun vs Vladivostok (ora 19:30)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
La acest duel am să merg tot pe linia de peste 4,5 goluri marcate. Ambele au început identic noul sezon din Extraliga. Au înregistrat după primele două jocuri un bilanț de 1W-1L.

Atât Zamky, cât și Bystrica dețin o medie generală de 2,60 goluri marcate pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, ambele permit circa 3 pucuri/meci. La gazde, linia specificată mai sus a fost câștigătoare în 14 din ultimele 19 jocuri.

La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori în 15 din ultimele 19 jocuri. De asemenea, în 5 dintre cele 6 jocuri directe susținute în sezonul anterior, tips-ul propus a fost câștigător.

Nove Zamky vs Bystrica (ora 19:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima recomandare din listă vine de pe arena din Nitra, acolo unde avem programată disputa dintre echipa cu același nume și Spisska. Am să merg și aici tot pe linia de peste 4,5 goluri.

Spisska a terminat în sezonul anterior pe poziția a 3-a din 1 Liga. În finala din play-off au dat peste Zilina. S-au impus la general cu scorul de 4-1, reușind astfel și promovarea în Extraliga.

Este o echipă cu un compartiment ofensiv foarte solid, medie generală de peste 3,50 goluri marcate pe partidă. Din păcate, au mari probleme în apărare. În această vară au plecat foarte mulți apărători importanți și nu s-a adus în schimb mai nimic.

Despre Nitra am vorbit și în articolul anterior. Este o formație total schimbată față de sezonul anterior. Atacul va fi probabil principalul atu în acest sezon. În primele două jocuri au punctat de 7 ori.

Așa cum am spus, aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Se întâlnesc două linii ofensive destul de solide. Pe plan defensiv, ambele arată dezastruos. Ar trebui să vedem un joc destul de spectaculos.

Nitra vs Spisska Nova Ves (ora 19:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here