Ponturi hochei 28.12.2020

Scris de Andrei Cinculescu28/12/2020

Ponturi hochei 28 decembrie 2020 – Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe competițiile din Slovacia, Germania și WCH U20. Mult succes!

Ponturi hochei 28 decembrie 2020

MHK 32 Mikulas – 07 Detva (ora 18:00) ponturi pariuri

Mikulas sunt cea mai slabă formație din primul eșalon de hochei slovac. Au până acum un total de doar 8 puncte și un bilanț de două victorii și 20 de înfrângeri. Zona de apărarea este cea mai slabă din ligă, 114 goluri încasate, medie de peste 5 goluri primite pe partidă.

Urmează să se dueleze cu Detva, una dintre marile surprize din acest sezon. În stagiunea precedentă, urșii au terminat pe penultima poziție, iar asta i-a făcut pe cei din conducere să bage foarte mulți bani în echipă.

Au fost aduși mulți jucători de calitate, iar antrenorul a fost schimbat. Rezultate nu au întârziat să apară. Detva se află în acest moment pe poziția a 4-a, cu 18 puncte.

Cele două s-au întâlnit de două ori în acest sezon, ambele dueluri fiind câștigate de Detva. Văd un scenariu similar și în această seară.
MHK 32 Mikulas – 07 Detva (ora 18:00)
Pronostic: 
07 Detva câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.60 @

Slovacia U20 – Germania U20 (ora 04:30) ponturi pariuri

Spre surprinderea mea, Slovacia a reușit să producă o surpriză de promoții în prima rundă din cadrul Campionatului Mondial de hochei U20, atunci când au reușit să învingă la limită selecționata Elveției, scor 1-0.

Lotul este format în mare parte din jucători amatori, dar cu o dorință de afirmare uriașă. Prestația lor din primul meci a fost foarte solidă. De cealaltă parte, nemții au pierdut ambele jocuri de până acum.

Au cedat în primul joc, scor 3-5, împotriva finlandezilor, pentru ca apoi să fie umiliți de canadieni, scor 2-16. Din păcate, selecționerul nu are foarte multe soluții, el având la dispoziție doar 14 jucători+2 portari (jumătate de lot fiind pus în carantină).

În aceste condiții, deși nu sunt nici pe departe o grupare cu un lot solid, Slovacia nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a marca un total de minim 3 goluri.

Slovacia U20 – Germania U20 (ora 04:30)
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri Slovacia
Cota: 
1.90 @

Red Bull Munich – T. S. Ice Tigers (ora 21:30) ponturi pariuri

Red Bull Munich a început excelent acest sezon din DEL, reușind să se impună în ambele dueluri avute de până acum, scor 3-2, împotriva celor de la Augsburg și 3-4 cu Straubing, după loviturile de departajare.

De cealaltă parte, tigrii au pierdut ambele confruntări. Au cedat în prima etapă, scor 5-1, contra celor de la Mannheim, pentru ca apoi să primească 4 goluri și de la Ingolstadt, scor 1-4.

Deși a marcat doar de două ori, Tigers are în componență jucători destul de buni, cel puțin în zona de atac. În sezonul precedent, aceștia au avut o medie de aproximativ 3 goluri înscrise pe partidă.

Mă aștept la un joc cu foarte multe schimbări de tabelă. Ambele formații practică un joc ofensiv foarte bun, dar defensivele sunt destul de permisive. În 8 din ultimele 9 întâlniri directe, linia de 4,5 goluri a fost depășită fără niciun fel de probleme.

Red Bull Munich – T. S. Ice Tigers (ora 21:30)
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: