Ponturi hochei 30.03.2021

Scris de Andrei Cinculescu30/03/2021

Ponturi hochei 30.03.2021 – Traversăm o perioadă decentă, deoarece 4 din ultimele 5 tips-uri propuse au fost câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe confruntările din NHL. Mult succes!

Ponturi hochei 30 Martie 2021

Boston Bruins vs New Jersey Devils (ora 02:00) ponturi pariuri

Boston se află în acest moment pe poziția a 4-a în Divizia de Est, cu un total de 39 de puncte dobândite și bilanț de 17 victorii și 14 înfrângeri. Zona de atac a avut evoluții decente.

Aceștia au reușit să marcheze până acum 83 de goluri, medie de aproximativ 2,70 goluri marcate pe partidă. Raportându-ne la numărul de jocuri susținute, urșii dețin a 2-a cea mai bună apărare din Divizie, cu doar 73 de goluri încasate, medie de 2,35 pucuri cedate/meci.

Urmează să se dueleze cu Devils, una dintre cele mai slabe formații din ligă. Aceștia se află în prezent pe penultima poziție, cu 30 de puncte acumulate. Eficiența celor două compartimente este foarte scăzute. Acestea fiind spuse, am ales să investesc în succesul grupării din Boston.

Boston Bruins vs New Jersey Devils (ora 02:00)
Pronostic: 
Boston Bruins câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.57

Nashville Predators vs Dallas Stars (ora 03:00) ponturi pariuri

Se întâlnesc două formații ce dețin linii de atac destul de solide. Predators a reușit să puncteze până acum de 92 de ori, medie de circa 2,60 goluri înscrise pe partidă. Dallas completează cu o medie de 2,78 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, cele două formații au avut evoluții îndoielnice, ambele având în medie circa 2,80 pucuri încasate pe partidă. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

La gazde, această linie a fost câștigătoare în 23 dintre cele 36 de confruntări susținute. La texani, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 23 dintre cele 32 de dueluri.
Nashville Predators vs Dallas Stars (ora 03:00)
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.57 @

Tampa Bay Lightning vs Columbus Blue Jackets (ora 02:00) ponturi pariuri

Sunt șanse mari ca Tampa să înceapă acest duel fără doi apărători de bază. Cernak și McDonagh se află pe lista jucătorilor improbabili. Acest lucru poate aduce probleme serioase în apărare. În ultimele 4 jocuri, albaștrii au cedat 12 goluri.

De cealaltă parte, Jackets se confruntă cu probleme legate de portar. Korpisalo încă se reface după accidentarea suferită împotriva celor de la Hurricanes. În lipsa acestuia, Merzlikins va fi mai mult ca sigur titular în net.

Acesta a evoluat în ultimele două etape din ligă, timp în care a permis 7 goluri. Mă aștept la un duel cu cel puțin 5 modificări ale tabelei de marcaj. Cele două dețin linii de atac solide, dar pe plan defensiv, ambele se confruntă în ultimul timp cu probleme destul de serioase.
Tampa Bay Lightning vs Columbus Blue Jackets (ora 02:00)
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: