Ponturi hochei 30.12.2020

Scris de Andrei Cinculescu30/12/2020

Ponturi hochei 30.12.2020 – Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri hochei. Am ales să investesc în campionatele din Austria, Suedia și Rusia. Primul eveniment va începe la ora 18:30. Mult succes!

Ponturi hochei 30 Decembrie 2020

Dornbirn – Bolzano (ora 20:15) ponturi pariuri

Dornbirn a avut parte de un parcurs excepțional până acum, aflându-se pe poziția a 5-a, cu 37 de puncte acumulate și un bilanț de 13 victorii și 11 înfrângeri, în timp ce Bolzano continuă să se mențină pe prima poziție, obținând până acum un total de 54 de puncte.

Am ales să investesc în succesul vulpilor. Aceștia au în componență jucători cu foarte mare experiență. Dețin un compartimet ofensiv foarte bun, având un total de 77 de goluri marcate, medie de 3,34 goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește jocul defensiv, aceștia au cea mai bună apărare, cu doar 42 de goluri primite. Cele două formații s-au întâlnit de două ori în acest sezon, vulpile reușind să se impună de fiecare dată.
Dornbirn – Bolzano (ora 20:15)
Pronostic: 
Bolzano câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.60 @

Podolsk – Dynamo Moscova (ora 18:30) ponturi pariuri

Podolsk vine după o victorie foarte importantă, scor 2-1, împotriva liderului din Conferința de Vest, CSKA Moscova. Nu pot să zic că nu mă așteptam la acest rezultat, având în vedere că moscoviții au avut în indisponibilitate 5 jucători de bază.

În ceea ce privește parcursul lor de până acum, Podolsk a avut prestații foarte modeste, reușind să acumuleze un total de 41 de puncte, fiind pe locul 9 în Conferința de Vest, bilanț de 19 victorii și 20 de înfrângeri.

Urmează să se dueleze cu Dynamo Moscova, o altă formație de top din KHL. Albaștrii au avut parte de un parcurs decent, fiind pe a 4-a poziție în clasament, cu 52 de puncte și un bilanț de 24 de victorii și 16 înfrângeri.

O să merg pe mâna oaspeților. Atacul acestora este foarte bun, reușind să acumuleze o medie de peste 3 goluri marcate pe partidă, iar apărarea limitează adversarii la circa 2,5 goluri marcate. Nu o văd pe Podolsk să producă o nouă surpriză.
Podolsk – Dynamo Moscova (ora 18:30)
Pronostic: 
Dynamo Moscova câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.60 @

Oskarshamn – Rogle (ora 20:00) ponturi pariuri

Încheiem lista de recomandări cu întâlnirea de pe Be-Ge Hockey Center. Rogle a cedat în ultima etapă, scor 1-3, împotriva indienilor din Frolunda. Astfel, farmaciștii au fost detronați de pe prima poziție, iar în acest moment se află pe locul secund, 51 de puncte și bilanț de 16 victorii și 9 eșecuri.

Atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, Rogle are o eficiență foarte ridicată. Dețin cel mai bun atac din ligă, total de 82 de goluri marcate, medie de 3,28 goluri înscrise/meci, iar apărarea reușește să limiteze adversarii la o medie de 2,28 goluri.

Nu putem avea o părere la fel de bună și despre Oskarshamn, care deține un atac foarte modest, iar defensiva primește goluri cu lejeritate. Forma de moment a gazdelor este uluitoare, aceștia având un strake de 14 meciuri pierdute.

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în acest sezon, iar Rogle a reușit să se impună de fiecare dată. Toate datele înclină către o victorie facilă a farmaciștilor.
Oskarshamn – Rogle (ora 20:00)
Pronostic: 
Rogle câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: