Hoffenheim – Bremen ponturi pariuri 21.02.2021

Scris de Bmg20/02/2021

Una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei din Bundesliga este cea dintre Hoffenheim si Bremen. Se joaca de la ora 19.00, iar eu consider ca am gasit cea mai buna predictie. O gasesti mai jos argumentata, alaturi de analiza confruntari.

⚽ 1. Hoffenheim.

Alb-albastrii s-au miscat extrem de slab in acest sezon si ii gasim pe locul 12 in Bundesliga. Distanta este mare pana la pozitiile de cupe europene si consider ca acest an poate fi considerat ratat.

Hoffenheim vine dupa remiza spectaculoasa cu Molde din Europa League (3-3). A scapat victoria atunci pe final. Este o echipe care marcheaza si incaseaza, fiecare din ultimele ei 4 partide fiind GG si 3+. Nu este de mirare ca si eu recomand ponturi Bundesliga la goluri.

Forma este slaba, cu un singur punct adunat din ultimele 3 runde in campionat. Gazdele se confrunta cu mari probleme de efectiv. Akpoguma, Bicakcic, Geiger, Hubner, Nordtveit, Posch, Stafylidis si Vogt sunt indisponibili, in timp ce Gacinovic, Kramaric, Sessegnon si Skov raman incerti. Ramane de vazut care dintre acesti ultimi jucatori va fi fortat.

⚽ 2. Bremen.

Verzii au acelasi numar de puncte cu Hoffe si ocupa locul 11 in Bundesliga. Pentru ei aceasta pozitie este una buna, insa pana la zona retrogradarii sunt doar 5 puncte.

Bremen vine dupa 2 remize in campionat, cu Freiburg si Schalke. Este greu de batut in ultima perioada, cu o singura infrangere in precedentele 7 meciuri jucate. Poti miza ponturi pariuri astazi pe macar un gol marcat de Werder.

Trecand acum la capitolul efectiv disponibil, trebuie spus ca Erras are probleme musculare, Plogmann este accidentat la genunche, in timp ce Friedl ramane incert.

⚽ 3. Hoffenheim – Bremen intalniri directe.

Partida tur s-a terminat le egalitate (1-1). Bremen nu castiga de 3 dueluri directe, in 2 dintre ele pierzand.

⚽ 4. Hoffenheim – Bremen echipe probabile.

Hoffenheim (3-4-1-2) : Baumann – Adams, Grillitsch, Richards – Kaderabek, Rudy, Samassekou, John – Baumgartner – Bebou, Dabbur.
Bremen (3-4-2-1) : Pavlenka – Veljkovic, Toprak, Moisander – Gebre Selassie, Eggestein, Mohwald, Augustinsson – Schmid, Rashica – Sargent.

⚽ 5. Hoffenheim – Bremen cote pariuri.

Oferta PublicWin este una buna si imi place cota de 1.76 pentru pariul „Hoffenheim marcheaza golul 1”. Tot la PublicWin poti paria la cota 1.66 pe „Ambele marcheaza”.

⚽ 6. Hoffenheim – Bremen ponturi pariuri.

Hoffenheim – Bremen ponturi pariuri

Dupa ce sambata \”m-am ars\” cu sansa dubla pe favorite, acum revin la intervalul meu preferat, 2-4 goluri. Consider ca aceasta disputa merge de minune pentru un astfel de pariu.

Hoffe nu are ce apara, nu se poate multumi cu remiza, asa ca intr-un joc acasa va ataca inca din start. De partea cealalta, Werder este in forma, marcheaza in ultimul timp si totul indica spre o partida de GG. Sunt sigur ca vom vedea un 2+.

4 din ultimele 5 partide disputate de Hoffenheim acasa au avut intre 2 si 4 reusite pe tabela de scor. Asa a fost si la precedentele 2 dueluri directe. Nu cred totusi sa ajungem la 5 goluri, pentru ca echipa gazda vine dupa o deplasare obositoare in Europa League.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Hoffenheim – Bremen
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: