Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri 22.05.2021

Scris de Red21/05/2021

Este un meci fara miza pentru ambele formatii si de aceea cred ca ar fi bine sa evitam un pariu pe solist fiindca oricare poate fi rezultatul final. De aceea eu am mizat pe un pariu de pe piata golurilor si am foarte mare incredere ca va fi castigator. Partida va incepe sambata dupa-amiaza la ora 16:30. Vezi mai jos recomandarea mea.

Hoffenheim

Face un sezon modest pentru ca in 33 de meciuri a strans numai 40 de puncte si astfel este pe locul 11. A marcat 50 de goluri si a primit 53.

Forma de moment este destul de buna fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 rezultate de egalitate si 2 victorii.

Lista indisponibililor este foarte mare si anume: O. Baumann, C. Baumgartner, E. Bicakcic, D. Geiger, B. Hubner, H. Nodrtveit, C. Richards si K. Stafylidis, toti acestia fiind accidentati.

Hertha

Face un sezon modest pentru ca in 33 de runde a acumulat numai 35 de puncte si astfel este pe locul 14. A marcat 40 de goluri si a primit 50.

Forma de moment este destul de buna fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 rezultate de egalitate si 2 victorii.

J. Cordoba, M. Cunha, M. Guendouzi, S. Khedira, M. Mittlestadt, L. Netz si K. Piatek sunt accidentati si nu vor face deplasarea.

Intalniri directe

Cele 2 echipe s-au intalnit de mai multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri spectaculoase. In tur a fost 3-0 pentru Hoffenheim in deplasare. Daca joci biletul zilei poti include 3+ la aceasta partida, la o cota de 1.40 la Maxbet.

Hoffenheim – Hertha echipe probabile

Hoffenheim (4-2-1-3): Pentke – Kaderabek, Posch, Akpoguma, Sessegnon – Samassekou, Grillisch – Kramaric – Skov, Bebou, Adamyan.

Hertha (4-2-3-1): Schwolow – Torunarigha, Alderete, Boyata, Klunter – Dardai, Ascacibar – Dilrosun, Leckie, Radonjic – Ngankam.

Hoffenheim – Hertha cote pariuri

Ambele echipe au cate 3 rezultate de egalitate in ultimele 5 meciuri jucate. Crezi ca este posibil ca asta sa se intample si acum? Avem o cota de 3.90 pentru X final la Maxbet. Sau mizam pe NG, acest lucru intamplandu-se in 3 din ultimele 4 meciuri directe, la o cota de 3.00?

Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri

Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci foarte echilibrat fiindca nu este o diferenta mare intre cele 2 echipe, nici de forma nici de valoare. In plus, nu mai au pentru ce sa traga in aceasta partida si de aceea am ales sa mizez pe piata golurilor.
14 din cele 33 de meciuri ale lui Hoffenheim au fost de peste 3.5 goluri, acest lucru intamplandu-se doar in 9 din cele 33 de partide ale Herthei.
Pentru siguranta am mers pe sub 4 goluri asiatice si ma bazez foarte mult pe faptul ca acest joc nu are miza.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Hoffenheim – Hertha
Pronostic: 
sub 4 goluri asiatice
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: