Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri 16.05.2020

Scris de Red15/05/2020

Este o confruntare foarte importanta pentru ambele formatii deoarece gazdele lupta sa prinda un loc european, in timp ce oaspetii inca sunt amenintati cu retrogradarea. De aceea ma astept la un joc deschis in care ambele formatii sa atace. De mentionat faptul ca se va juca fara spectatori.

Hoffenheim–Hertha-16052020-cote

⚽ 1. Hoffenheim

Face un sezon decent fiindca in 25 de etape a acumulat 35 de puncte si astfel este pe locul 9. Este la doar 2 puncte de ultimul loc european. A marcat 35 de goluri si a incasat 43.

1.40 este cota pentru peste 0.5 goluri in prima repriza.

Nu a reusit sa se impuna in ultimele 5 jocuri de campionat, dar ramane de vazut cum se va prezenta dupa aceasta pauza fortata.

Sunt cateva probleme de lot deoarece Andrej Kramaric, Ishak Belfodil si Sargis Adamyan sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

⚽ 2. Hertha

Nu a impresionat in acest sezon, drept urmare este pe locul 13 dupa 25 de etape in care a acumulat numai 28 de puncte. Este la 6 puncte distanta de locul de baraj. A marcat 32 de goluri si a incasat 48.

3.10 este cota pentru peste 4.5 cartonase.

Nici Hertha nu s-a descurcat foarte bine in ultimele 5 partide de campionat, avand numai o victorie, 2 rezultate de egalitate si 2 infrangeri.

Karim Rekik si Vladimir Darida nu vor face deplasare, primul fiind accidentat, iar cel de al doilea suspendat. De asemenea, nici Salomon Kalou nu va juca.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de multe ori pentru ca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri spectaculoase. In tur Hoffenheim a reusit sa se impuna cu 3-2 in deplasare.

⚽ 4. Hoffenheim – Hertha echipe probabile:

Hoffenheim (4-3-3): Baumann – Kaderabek, Akpoguma, Hubner, Zuber – Rudy, Geiger, Grillitsch – Skov, Bebou, Baumgartner.

Hertha (4-1-3-2): Jarstein – Klunter, Stark, Boyata, Plattenhardt – Skjelbred – Dilrosun, Grujic, Mittelstadt – Cunha, Piatek.

⚽ 5. Hoffenheim – Hertha cote pariuri

cote pariuri hoffenheim - hertha

⚽ 6. Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri

Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri

Ambele formatii erau in forma destul de slaba inainte de aceasta pauza, deci consider ca mai bine ma axez pe goluri decat pe solist si am gasit un pont in care am incredere mare.
In fiecare din ultimele 5 meciuri jucate de Hertha s-au marcat cel putin 3 goluri, in 4 dintre acestea marcand ambele formatii implicate.
In 5 din ultimele 6 meciuri directe au reusit sa inscrie ambele formatii si asta cred ca se va intampla si acum, mai ales ca ambele formatii se descurca decent in ofensiva, dar au probleme mari in aparare. De aceea consider ca se vor inscrie cel putin 3 goluri in aceasta intalnire.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Hoffenheim – Hertha
Pronostic: 
3+
Cota: 
1.75 @

Hoffenheim – Hertha ponturi pariuri

Acest duel din Bundesliga mi se pare unul dintre cele mai promitatoare de sambata la piata de goluri. Eu o sa joc un 2+ in repriza secunda si consider ca sansele sunt bune.

Dupa o pauza indelugata se poate ca inceputul de meci sa fie mai greu si tocmai de aceea cred ca dupa pauza se va lasa garda jos, mai ales ca se va marca pana la urma si meciul se va deschide.

Hoffenheim marcheaza mult acasa, dar in medie incaseaza peste doua goluri pe meci. Hertha este si ea foarte prolifica la goluri pe teren strain dar la fel ca adversara, are probleme foarte mari cand vine vorba de aparare.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Hoffenheim – Hertha
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri in repriza secunda
Cota: 
1.94 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: