Hoffenheim – Koln ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de Radu Oprea23/01/2021

La Sinsheim pe PreZero Arena dau piept Hoffenheim si Koln in confruntarea care incheie etapa cu numarul 18 din Bundesliga. In cele ce urmeaza veti gasi detalii si statistici despre echipe, dar si un pronostic cu o cota destul de atractiva.

⚽1. Hoffenheim

Se afla pe pozitia a 11-a, iar in cele 17 runde parcurse a reusit sa adune 19 puncte. In 4 din ultimele 6 dispute a marcat si vine dupa 2 in care nu a incasat gol. Este una dintre echipele de fotbal din Germania Bundesliga care adeseori face spectacol.

Nu a pierdut in precedentele 2 confruntari si pe una a castigat-o, dar inainte de asta avusese 3 infrangeri la rand. Pe teren propriu nu s-a impus in ultimele 4 partide si in 3 dintre acestea a fost invinsa.

Akpoguma, Bicakcic, Geiger, Hubner si Stafylidis sunt anuntati ca fiind indisponibili din pricina unor accidentari. Grillitsch, Kaderabek, Skov si Vogt sunt si ei incerti pentru ca au ceva probleme fizice.

⚽2. Koln

Este pe locul de baraj, al 16 asadar, iar in primele 17 etape a acumulat 15 puncte. In 3 din ultimele 4 dueluri nu a inscris si in doar una dintre ele nu a primit gol.

Putem spune ca este inconstanta din moment ce vine dupa 2 victorii, 2 rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri. A fost in 9 deplasari in acest sezon si doar pe 2 le-a pierdut, iar in 4 s-a impus, unul dintre succese venind la Dortmund.

Sebastian Andersson si Florian Kainz s-au accidentat la genunchi si nu pot evolua. Czichos este si el incert din cauza unor probleme musculare. Am tinut cont de absentele din ambele tabere cand m-am gandit la capitolul predictii fotbal pentru acest meci.

⚽3. Intalniri directe

Hoffenheim vine dupa 5 victorii in confruntarile cu „Tapii”, deci au un ascendent moral. Din ultimele 7 astfel de dueluri Koln a obtinut doar un rezultat de egalitate. La precedenta vizita la Sinsheim a pierdut cu 3-1.

⚽4. Hoffenheim – Koln echipe probabile:

Hoffenheim (3-5-2): O. Baumann – Posch, Nordtveit, Nuhu – Kramaric, Rudy, Samassekou, Baumgartner, R. Sessegnon – Bebou, Dabbur.
Koln (3-4-2-1): T. Horn – Cestic, Bornauw, J. Horn – Ehizibue, Skhiri, J. Hector, I. Jakobs – M. Wolf, Drexler – O. Duda.

⚽5. Hoffenheim – Koln cote pariuri

Atacantul gazdelor, Andrej Kramaric, are cele mai mari sanse sa inscrie conform casei de pariuri Unibet care pentru un pariu pe un gol marcat de el oricand ofera o cota de 2.08.
Daca va ganditi ca Hoffenheim va avea multe lovituri de la coltul terenului, atunci ar trebui sa cititi ca pentru minim 6 cornere ei cota este de 2.00 la Unibet.

⚽6. Hoffenheim – Koln ponturi pariuri

Hoffenheim – Koln ponturi pariuri

Ambele formatii au mare nevoie de puncte pentru ca stau rau in clasament si de aceea ma astept sa practice un fotbal ofensiv. Totodata, este un meci din Bundesliga, iar acolo sunt foarte multe dispute in care spectacolul nu lipseste.

Hoffenheim evolueaza pe teren propriu si cu siguranta va ataca. Kramaric, Bebou sau Dabbur pot face diferenta. Doar intr-una din ultimele 6 partide ale ei nu a fost depasita bariera de 2 goluri.

Koln va incerca sa obtina victoria pentru a scapa de locul de baraj, deci nu se va cantona in aparare. In 3 din precedentele 5 deplasari ale ei s-a inscris de minim 3 ori si la fel s-a intamplat si in ultimele 5 intalniri directe cu adversara de acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Hoffenheim – Koln
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
1.73

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: