Hoffenheim – Schalke ponturi pariuri 08.05.2021

Scris de Radu Oprea07/05/2021

Confruntarea dintre Hoffenheim si Schalke se va desfasura pe PreZero Arena din Sinsheim. Casele de pariuri vad gazdele ca mari favorite, insa eu nu voi miza pe victoria lor. Vezi mai jos pronosticul meu, dar si cateva informatii destul de interesante.

⚽1. Hoffenheim

A facut un sezon slab si este abia pe 11 cu 36 de puncte dupa 31 de runde parcurse. Vine dupa 2 meciuri in care a inscris si ea si adversara cu care a dat piept.

Este neinvinsa in ultimele 4 jocuri, insa doar pe unul dintre ele l-a castigat. Acasa are o singura infrangere in precedentele 4 dispute si in 2 a reusit sa se impuna.

Dabbur, Geiger, Hubner, Nordtveit si Stafylidis sunt anuntati ca fiind indisponibili, iar Bicakcic, Rudy si Marco John sunt si ei incerti. Am tinut cont de absente si in opinia mea mai jos vei gasi pontul zilei pariuri.

⚽2. Schalke

Din pacate pentru ea este deja retrogradata pentru ca este lanterna rosie a clasamentului intrucat in 30 de etape a strans doar 13 puncte. Nu a marcat in ultimele 2 partide si in 5 din precedentele 6 a incasat gol.

A fost de departe cea mai slaba echipa de fotbal din Germania Bundesliga in actuala stagiune din moment ce din 30 de confruntari a pierdut 21. In precedentele 5 deplasari a fost invinsa si 3 dintre aceste esecuri au fost la zero.

Bentaleb, Boujellab, Mendyl, Nastasic, Skrzybski si William sunt accidentati si vor lipsi. Salif Sane, Stambouli si Thiaw sunt suspendati. Harit, Ludewig, Mercan, Serdar si Uth sunt incerti din diverse motive.

⚽3. Intalniri directe

Schalke a avut doar 2 victorii in acest campionat si una a venit chiar impotriva adversarei de acum, in tur, cu scorul de 4-0. Inainte de asta fusesera 2 remize si 2 succese ale lui Hoffenheim. Ea a castigat ultimul duel de pe PreZero Arena cu 2-0.

⚽4. Hoffenheim – Schalke echipe probabile:

Hoffenheim (4-3-3): Baumann – Kaderabek, S. Posch, C. Richards, R. Sessegnon – Grilitsch, Samassekou, Kramaric – R. Skov, Bebou, C. Baumgartner.
Schalke (3-4-1-2): Fahrmann – T. Becker, Mustafi, Oczipka – Aydin, Mascarell, Kolasinac, K. Calhanoglu – Bozdogan – Huntelaar, G. Paciencia.

⚽5. Hoffenheim – Schalke cote pariuri

Daca ai incredere ca Hoffenheim va castiga clar poti miza pe o victorie a ei la zero pentru o cota de 2.14 la Fortuna.
Aceeasi casa de pariuri Fortuna ne ofera o cota de 2.35 daca mizam pe un gol marcat in primele 15 minute.

⚽6. Hoffenheim – Schalke ponturi pariuri

Hoffenheim – Schalke ponturi pariuri

Nu exista niciun motiv pentru care vreuna dintre cele doua formatii s-ar cantona in defensiva. Atacul lui Hoffenheim a aratat bine in ultimul meci de acasa pentru ca a inscris de 3 ori cu Gladbach si este posibil sa repete aceasta isprava.

Formatia gazda incearca sa urce in clasament, asadar va practica un fotbal ofensiv. Daca ne uitam pe precedentele 7 dispute avute de ea pe teren propriu in Bundesliga vom observa ca in 6 dintre ele intervalul de goluri a fost intre 3 si 5.

Schalke este deja retrogradata, iar numarul mare de absenti incurajeaza si mai mult spectacolul. Totusi, e putin probabil sa se inscrie de mai mult de 6 ori pentru ca va juca din orgoliu. In 4 din ultimele 5 deplasari ale ei intervalul de reusite a fost intre 3 si 6.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Hoffenheim – Schalke
Pronostic: 
total goluri 3-6
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: