Hoffenheim – Steaua Rosie ponturi pariuri 22.10.2020

Scris de Andrei-Chirita21/10/2020

In grupa L ne asteapta la Sinsheim o partida in care spectacolul ar trebui sa nu lipseasca. Hoffenheim isi incepe drumul european alaturi de Steaua Rosie de la ora 22:00 si vom vedea daca nemtii vor debuta cu dreptul sau sarbii vor stii sa gestioneze debutul prin prisma experientei acumulate.

⚽ 1. Hoffenheim

Trupa lui Heoness reuseste sa prinda biletul european dupa ce anul precedent a absentat din toate competitiile externe. Hoffe se califica asadar direct in grupe si spera sa fie mult mai concentrata fata de ultima reprezentatie. In 2017/2018 a participat in grupele UEL, dar a terminat pe ultimul loc cu doar 5 puncte obtinute. 

Echipa alb-albastra a inceput excelent sezonul cu doua victorii in primele partide, insa de atunci a bifat si alte doua infrangeri cu Eintracht si Dortmund unde jocul nu a stralucit aproape deloc.

Multe absente in tabara germanilor printre care se numara 7 jucatori: Bicackic, Hubner, Nordtveit si Stafylidis sunt accidentati, iar Kramaric, Kasim si Kaderabek au COVID.

Hoffenheim Steaua Rosie Cote Pariuri 22102020

⚽ 2. Steaua Rosie

Cu mai multa atentie si sansa ar fi avut un nou an la cel mai inalt nivel european insa se va multumi cu participarea in grupele UEL. S-a calificat la limita in play-off contra celor de la Ararat-Armenia, scor 2-1, dupa ce a pierdut in turul 3 din UCL cu Omonia la penalty-uri.

Multa experienta acumulata de trupa sarba care ar trebui sa se vada in jocurile din UEL unde formatiile sunt mai accesibile. 

Parcurs excelent pana in acest moment in Super Liga unde este pe primul loc cu 31 de puncte, castigand 10 meciuri din 11, iar intr-unul singur remizand, chiar in ultimul de la Belgrad, scor 1-1 cu Partizan.

Daca in tabara gazdelor sunt atat de multe absente, la oaspeti nu se prefigureaza niciuna.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii nu s-au mai intalnit in nicio partida in intreaga istorie, fie oficiala sau amicala.

⚽ 4. Hoffenheim – Steaua Rosie echipe probabile

Hoffenheim (3-4-3): Baumann – Posch, Vogt, Akpoguma – Skov, Geiger, Samassekou, Rudy – Gacinovic, Belfodil, Bebou

Steaua Rosie (4-2-3-1): Borjan – Rodic, Erakovic, Degenek, Gobeljic – Sanogo, Nikolic – Katai, El Fardou, Gavric – Falcinelli

⚽ 5. Hoffenheim – Steaua Rosie cote pariuri

Hoffenheim Steaua Rosie Cote 22102020

⚽ 6. Hoffenheim – Steaua Rosie ponturi pariuri

Hoffenheim – Steaua Rosie ponturi pariuri

Chiar si cu toate absentele lui Hoffe, cred ca am putea asista la un joc spectaculos daca si formatia sarba va fi in forma ei maxima.
Hoffe sufera destul de mult la nivel de lot insa are in fata un adversar cu mult mai modest fata de echipele ce au infrant-o in Bundesliga in ultimele 2 saptamani.
Steaua Rosie este constienta ca are in fata cel mai greu adversar din aceasta grupa insa stie de problemele nemtilor si vine categoric la Sinsheim sa scoata puncte.
Tocmai de aceea, ma astept la cel putin 3 reusite in aceasta seara daca ambele echipe vor decide sa se deschida pe toate compartimentele.
Hoffenheim – Steaua Rosie
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri
Cota: 
1.55

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: