Horsens – Nordsjaelland predictii 14.07.2019

0

AC Horsens va primi vizita lui Nordsjaelland in partida de debut a celor doua formatii din noul sezon de Superliga. Partida se va desfasura duminica de la ora 15.00 pe CASA Arena Horsens si ma astept la un duel echilibrat, in care echipele sa resimta lipsa omogenitatii cauzata de pauza competitionala.

Horsens-Nordsjaelland-14072019

⚽ 1. Horsens

Sezonul precedent a luptat pentru evitarea retrogradarii, obiectiv pe care l-a indeplinit fara mari emotii. Se pare ca si in actualul are acelasi obiectiv, nu a avut transferuri spectaculoase in pauza de vara. O singura victorie a bifat in amicale, a pierdut doua si a remizat in altul.

Mads Juel Andersen, Soren Reese, Sammy Skytte si Mathias Nielsen au parasit echipa in pauza competitionala, cu totii find jucatori importanti in stagiunea precedenta. Insa conform ACHorsens.dk au sosit si intariri: Michael Lansing, Peter Therkildsen, Malte Kiilerich, Jonas Thorsen si Matthias Priest promovat de la U19.

⚽ 2. Nordsjaelland

Locul 6 obtinut in campionat o tine departe de cupele europene, insa a suferit schimbari in ultimele doua sezoane mizand mult pe jucatori tineri, are nevoie de timp pentru a forma o echipa competitiva. In amicale nu a inregistrat rezultate incurajatoare suferind doua esecuri in 4 meciuri.

Mads Pedersen, Karlo Bartolec, Victor Nelsson, Kasper Hjulmand si Carsten Jensen au parasit echipa in aceasta vara. In plus vedeta echipei Andreas Skov Olsen a fost lasat in afara lotului el fiind foarte aproape de un transfer in Serie A la Bologna.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit in 30 de meciuri pana in prezent, iar Nordsjaelland conduce detasat bilantul cu 17 victorii, Horsens are doar 3, alte 9 infruntari s-au terminat la egalitate.

⚽ 3. Echipe probabile

Horsens: Delac – Nymann, Therkildsen, Nilsen, Lumb – Avanzini, Thorsen, Jacobsen, Borring – Brock-Madsen, Hansson.

Nordsjaelland: Larsen – Christensen, Jenssen, Mumin, Rasmussen – Strunck, Kudus, Kofod – Donyoh, Rygaard, Amon.

⚽ 5. Date statistice

  • Precedentele 3 partide directe jucate pe aceasta arena au adus goluri la ambele porti. 1.65 este cota la ambele echipe inscriu.
  • Nordsjaelland a marcat de cel putin doua ori in ultimele 3 vizite pe CASA Arena Horsens. 2.45 este cota la oaspetii peste 1.5 goluri.
  • Horsens nu a reusit sa inscrie in 3 din precedentele 4 intalniri oficiale jucate acasa. 3.75 este cota la gazdele nu inscriu.

⚽ 7.Horsens – Nordsjalland ponturi pariuri

Ma astept la un meci echilibrat, ambele formatii au suferit transformari in pauza competitionala, iar asta le va afecta fara indoiala randamentul. Din acest motiv cei doi tehnicieni vor aborda defensiv partida, fiind constienti ca elevii nu sunt inca obisnuiti cu traseele din atac.

Nu se va marca devreme in meci, va fi o perioada de tatonare din partea ambelor formatii, care vor ezita sa isi asume riscuri si sa forteze inca de la inceput in atac.

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 69.2%
Castigate: 9/13

Horsens - Nordsjallaelland
Pronostic: fara gol pana in 20Cota: 1.50Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here