Hubert Hurkacz – Sebastian Korda pronosticuri 13.01.2021

0

Ediția cu numărul 23 a competiției ATP Delray Beach își va afla astăzi câștigătorul, după finala dintre favoritul cu numărul 4, Hubert Hurkacz și surpriza competiției, Alexander Korda. Se anunță un duel interesant, iar cel care se va impune va primi un cec în valoare de 30,000 dolari și 250 puncte ATP.

1. Hubert Hurkacz

Polonezul și-a respectat statutul de favorit și n-a avut nicio dificultate în parcursul său către finală, reușind să îi elimine pe Galan, Quiroz și Harrison.

Având în vedere că n-a pierdut niciun set la această competiție, cel mai probabil mulți pariori vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi 2-0 la seturi pentru Hubert.

Hurkacz a confirmat astfel forma bună arătată în 2020, însă a fost destul de neașteptată evoluția sa la Delray Beach, fiindcă nu mai participase niciodată la acest turneu până în acest an.

2. Sebastian Korda

Unul dintre cei mai promițători tenismeni americani, Korda, trece printr-o formă de senzație, având în acest moment 9 victorii consecutive (hard indoor și hard outdoor – 2020 + 2021).

A ajuns la acest număr impresionant și datorită meciurilor excelente de la Delray Beach, unde Kwon, Paul, Isner și Norrie n-au avut nicio șansă în fața lui Sebastian.

Cu ajutorul parcursului excelent de la competiția din țara sa natală, cel mai probabil americanul va ocupa cel mai bun loc al carierei în clasamentul ATP.

3. Intâlniri directe

Finala de la Delray Beach va reprezenta prima dispută directă dintre cei doi tenismeni, așa că merită să vedem cine va reuși să se impună în premieră.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clară a lui Hurkacz în acest ultim act, în 2 seturi, avem cota 2.60.
Un pariu interesant este pe numărul de ași al lui Hubert, unde avem cota 1.87 pentru minim 6 ași ai polonezului în finala de la Delray Beach.

Hubert Hurkacz – Sebastian Korda ponturi pariuri

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Sunt de părere că vom avea parte de o finală echilibrată, cel puțin în debutul acesteia, unde vom avea parte de egalitate după primele 4 game-uri, scor 2-2.

Atât Hubert, cât și Sebastian, au servit foarte bine pe parcursul competiției, iar miza este una importantă pentru acest ultim act, așa că nu-l văd pe niciunul să cedeze prea ușor serviciul. Cel care se va impune va primi 30,000 dolari și 250 puncte ATP, așa că nu este deloc de neglijat acest premiu.

Este primul turneu din acest an pentru Hurkacz și Korda și implicit prima finală, așa că amândoi își doresc să se impună și vor da tot ce au mai bun din acest punct de vedere. Va fi prima confruntare directă, nu se cunosc, așa că sunt șanse mici ca unul dintre cei doi să domine ultimul act încă din primele game-uri.

Hubert Hurkacz - Sebastian Korda (ora 21:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri: 2-2 Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
46 din 72 64% +806.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here