Huesca – Granada ponturi pariuri 21.02.2021

Red
Red
0

Huesca are nevoie disperata de puncte pentru a incerca sa evite retrogradarea in acest sezon, in vreme ce Granada inca spera la un loc european. Totusi nu voi miza pe solist fiindca am gasit un interval de goluri in care am incredere.

Huesca

A jucat foarte slab pana in acest moment pentru ca in 23 de etape a acumulat numai 16 puncte si astfel este pe ultimul loc. A marcat 18 goluri si a primit 33.

Forma de moment este modesta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

Gaston Silva este accidentat si nu va face parte din lot. De asemenea, Pedro Mosquera, Sandro Ramirez si Luisinho sunt incerti.

Granada

A jucat destul de bine pana acum in La Liga fiindca in 23 de meciuri a strans 30 de puncte si astfel este pe locul 9. A marcat 27 de goluri si a primit 38.

betano euro 2020 v2

Forma de moment este modesta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 rezultate de egalitate si 2 infrangeri.

Lozano, Quini, Luis Milla, Luis Suarez si Roberto Soldado sunt accidentati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Jesus Vallejo este incert.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, predominand in liga secunda si au fost jocuri destul de echilibrate. In partida din tur scorul a fost 3-3 la Granada.

Huesca – Granada echipe probabile

Huesca (3-5-2): Fernandez – Insua, Siovas, Pulido – Galan, Seoane, Rico, Doumbia, Maffeo – Mir, Okazaki.

Granada (4-3-3): Silva – Diaz, Duarte, Sanchez, Neva – Eteki, Gonalons, Herrera – Puertas, Molina, Soro.

Huesca – Granada cote pariuri

In opinia mea, ponturile din La Liga au fost destul de imprecise in acest sezon fiindca au fost foarte multe surprize. Ma astept ca in aceasta intalnire sa inscrie ambele formatii, cota fiind de 2.10 la Unibet.

Huesca – Granada ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 75.7%
Castigate: 28/37
Huesca este obligata sa atace in aceasta confruntare, dar nu stiu cat de mult va conta acest lucru fiindca are probleme foarte mari din punct de vedere ofensiv. Granada este o echipa destul de echilibrata, insa majoritatea punctelor le-a obtinut pe teren propriu.
In cazul ambelor formatii, majoritatea meciurilor au fost de sub 3.5 goluri si asta imi avantajeaza pronosticul fiindca ma astept ca in acest joc sa se inscrie cel putin un gol, dar nu mai mult de 3, cota fiind destul de buna.

Huesca - Granada
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here