Huesca – Sevilla ponturi pariuri 28.11.2020

Scris de Zamfi28/11/2020

Estadio El Alcoraz, gazduieste Sambata seara, cu incepere de la ora 19:00 partida dintre Huesca si Sevilla, contand pentru etapa cu numarul 11 din La Liga. Duelul va fi condus la centru de arbitrul Cuadra Fernandez si poate fi urmarit in transmisiune directa pe canalele Digi Sport 4 si Telekom Sport.

V-am pregatit un pont exclusiv pe echipa oaspete, care poate fi combinat si cu alte pronosticuri ale colegilor mei.

Huesca–Sevilla-28112020-cote

⚽ 1. Huesca.

Formatia antrenata de Michel este in cautarea primului succes pe teren propriu din acest sezon de La Liga. Doar 3 puncte a acumulat Huesca in jocurile de acasa, in urma unor rezultate de egalitate, 0-0 cu Atletico Madrid, 2-2 cu Valladolid si 1-1 contra lui Eibar.

Se claseaza pe pozitia a 19-a, la egalitate cu ultima clasata, Celta Vigo, ambele acumuland pana in acest moment doar 7 puncte, dupa 10 runde disputate.

Este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate din campionat, inregistrand nu mai putin de 7 astfel de partide. In rest, 3 infrangeri la scor in deplasarile de la Real Madrid (4-1 ) si Real Sociedad (4-1) si un 0-2, pe propriul teren cu Cadiz.

⚽ 2. Sevilla.

Trupa lui Lopetegui traverseaza o perioada excelenta si vine dupa o victorie in deplasarea din Rusia, contra lui Kransodar, unde s-a impus cu 2-1, prin golurile lui Rakitic si El Haddadi (min.90+5).

In campionat se claseaza pe locul 7, fiind totusi la 10 puncte distanta de liderul Real Sociedad, dar ultimele rezultate ii da speranta Sevillei ca poate intra in primele 4 din La Liga.

Printre marcatorii formatiei il putem nota pe En Nesyri, acesta avand 3 goluri marcate, urmat de El Haddadi si De Jong, cu 2 reusite fiecare.

Pentru aceasta partida, Sevilla nu se va putea baza pe Marcos Acuna, Fernandez si Suso, toti acuzand probleme medicale.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii si-au impartit victoriile in sezonul trecut, Huesca impunandu-se cu 2-1 pe propriul teren, in timp ce pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan s-a inregistrat acelasi scor, dar pentru Sevilla.

⚽ 4. Huesca – Sevilla echipe probabile

Huesca (4-4-2): Fernandez – Galan, Siovas, Insua, Lopez – Ferreiro, Mosquera, Garcia, Rico – Mir, Ramirez.

Sevilla (4-4-2): Vaclik – Silva, Navas, Kounde, Gomez – Rakitic, Jordan, Torres, Fernando – Ocampos, En Nesyti.

⚽ 5. Huesca – Sevilla cote pariuri

Huesca Sevilla Cote 28112020

6. Huesca – Sevilla ponturi pariuri

Huesca – Sevilla ponturi pariuri

Consider ca Sevilla este echipa mai valoroasa si experimentata, dar avand in vedere multitudinea remizelor inregistrate de Huesca in acest sezon, nu m-am axat pe un pronostic de 2 solist.
Am ales totusi ca formatia lui Lopetegui sa marcheze cel putin un gol in poarta lui Fernandez, dar pentru o cota mai mare am mizat ca acesta sa fie inscris in repriza a doua.
Am observat ca acest lucru s-a intamplat in ultimele 4 partide disputate de Sevilla in toate competitiile, in timp ce Huesca a primit gol in repriza secunda in 4 din ultimele 5 partide jucate in La Liga.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Huesca – Sevilla
Pronostic: 
oaspetii marcheaza cel putin un gol in repriza secunda
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: