Poli Iasi – Astra ponturi pariuri 14.02.2021

Scris de Bmg13/02/2021

Duminica de la Liga 1 incepe foarte devreme, de la ora 12.15, cu jocul dintre Poli Iasi si Astra Giurgiu. Daca inca nu stii ce sa pariezi aici, vezi mai jos o cota mare, de 1.80, pe care eu o recomand cu incredere. Citeste in continuare analiza, unde ai informatii utile din cele doua tabere la alegerea pontului.

⚽ 1. Poli Iasi.

Nu sunt lucruri bune de spus aici despre moldoveni. Acestia sunt in continuare ultimii in clasament, asa ca va fi greu de tot in play-out, mai ales ca nici sperante nu se intrezaresc.

Pentru cei care nu stiu, trebuie spus ca pe banca tehnica sta acum Andrei Cristea, pe care nu il recomanda nimic in lupta de a o salva pe Poli. Ultimele rezultate au fost slabe, iar iesenii au ajuns acum la o serie negativa de 8 meciuri fara succes. Vin dupa infrangerea cu Petrolul din Cupa Romaniei (0-3).

Sunt in continuare multe probleme de lot pentru Poli Iasi. Onea, Passaglia si Busu vor lipsi din cauza suspendarilor, in timp ce Branescu, Duranovic, F. Cristea, Axinte, Platini, Frasinescu si Baxevanos au probleme de ordin medical.

⚽ 2. Astra.

Oaspetii stau si ei foarte slab in clasament, abia pe locul 13 in Liga 1. Pare in acest moment imposibil sa mai ajunga pe loc de play-off, distanta fiind de 11 puncte.

Astra a pierdut etapa trecuta, acasa cu FC Arges (0-2). Aceea a fost singura infrangere din ultimele 4 runde. Apararea este fara discutie punctul slab, una dintre cele mai modeste din competitie.

Vine dupa succesul cu Timisoara din Cupa Romaniei (2-1). De mentionat ca 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Astra au fost GG, asa ca poti juca ponturi fotbal la goluri. In afara cei 3 suspendati din povestea cu dopajul, va mai lipsi si Vasile Gheorghe, care este suspendat aici din cauza cartonaselor.

⚽ 3. Poli Iasi – Astra intalniri directe.

In tur s-a impus Astra, la scor (4-0). De fapt, acesta este doznodamandul din precedentele doua confruntari directe. Interesant ca Poli are un singur succes in ultimele 6 directe de acasa cu giurgiuvenii. Totul pare sa ne conduca spre pariuri pe oaspeti la 888Sport. Iti recomand sa citesti articolul Pareri 888Sport ca sa vezi opiniile clientilor despre acest operator.

⚽ 4. Poli Iasi – Astra echipe probabile.

Poli Iasi (4-3-3) : Branza – Cabral, Cana, Popa, Mihalache – Moisa, Gaitan, Vanzo – Vega, Popadiuc, Calcan.
Astra (4-3-3) : Lazar – Canadija, Graovac, Jovanovic, David Bruno – Boe-Kane, Crepulja, Wuthrich – Merloi, Montini, Stahl.

⚽ 5. Poli Iasi – Astra cote pariuri.

La 888Sport eu cred ca merita incercata cota de 2.18 pentru pariul „Peste 2.5 goluri”. Tot la 888Sport imi place si cota de 1.91 pentru pariul „Peste 1.5 goluri si Peste 7.5 cornere”.

⚽ 6. Poli Iasi – Astra ponturi pariuri.

Poli Iasi- Astra ponturi pariuri

Si acest meci din Romania cred ca se preteaza cu succes pentru intervalul 2-4 reusite. Avem fata in fata doua echipe care nu au ce apara si care nu se pot multumi cu un punct. Ar trebui sa vedem doua abordari ofensive si, implicit, gol destul de rapid. Prevad un 2+ si poate chiar un GG.

Statistica ne arata ca 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Astra au avut intre 2 si 4 reusite pe tabela de scor. La fel s-a intamplat si la 5 din precedentele 6 partide ale lui Poli, dar si la anterioarele 2 confruntari directe.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Poli Iasi- Astra
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: