”Decisiv din primul set” la Indian Wells

Scris de Laur198508/03/2023

Considerat în mod neoficial drept al cincilea turneu de Mare Șlem din calendarul competițional, turneul de la Indian Wells a debutat luni, 6 martie, cu primele meciuri din faza calificărilor. Membrii casei de pariuri Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la turneul de la Indian Wells și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătorul pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul.

Printre sportivele intrate în calificările de la feminin de la Indian Wells am regăsit-o și pe Elena-Gabriela Ruse, aceasta furnizând una dintre surprizele din ziua inaugurală.

Ruse(147 WTA) tocmai a adus membrilor Betano câștiguri cu oferta Decisiv în Primul Set. Românca nu a stat prea mult la discuții în primul set al disputei cu Tereza Martincova din Cehia (113 WTA și favorita 19 în calificări). Ea a tranșat primul set, cu 6-1, după doar 23 de minute, și i-a răsplătit astfel cu un pariu câștigător pe toți cei care au avut încredere în ea.

Astfel, dacă ai pariat pe victoria lui Ruse înaintea meciului, pariul tău a devenit automat câștigător aplicându-se regula ”Decisiv din Primul Set” oferită de Betano România.

Ruse a câștigat până la urmă meciul, cu 6-1, 6-4, după ce în actul secund și-a pierdut de două ori la rând serviciul, dar s-a reglat din mers și a reușit să întoarcă rezultatul de la 0-3!

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătorul de tenis pe care l-ai ales pentru a câștiga meciul câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversarul reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
sleepwalkR
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 38
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+699
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: