Insulele Feroe – Israel ponturi pariuri 01.09.2021

Scris de Johnny01/09/2021


Torsvollur Stadion din Torshavn va gazdui in aceasta seara meciul dintre Insulele Feroe si Israel. Cele doua formatii se vor intalni in etapa a 4-a a grupei F din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal de anul viitor.

⚽ 1. Insulele Feroe.

Ramane o nationala foarte modesta, fara pretentii de a scoate rezultate mari. A inceput preliminariile cu doua infrangeri si o remiza. Egalul a fost obtinut chiar in prima partida, disputata in Moldova. N-a avut nicio sansa in deplasarile din Austria si Scotia si a incasat in aceste doua confruntari un total de sapte goluri.

Urmeaza sa aiba in aceste preliminarii o serie de cinci partide consecutive jucate acasa. Chiar daca are avantajul terenului propriu, n-as miza pe biletul zilei azi pe un rezultat pozitiv obtinut de ea. A pierdut doar una din precedentele sase partide jucate acasa, insa cinci din cele sase echipe intalnite au fost foarte slabe.

Lotul e format ca de obicei in mare parte din jucatori ce evolueaza in campionatul intern. Cel mai valoros fotbalist pare a fi Edmundsson, care evolueaza in Belgia, la Waasland-Beveren.

⚽ 2. Israel.

Ataca aceste preliminarii cu pretentii destul de mari. Ocupa locul trei dupa primele doua etape si se afla la doar un punct in urma echipei de pe doi. A inceput campania de calificare cu un esec cu Danemarca, iar apoi a scos o remiza cu Scotia. Prima victorie a venit in deplasarea din Moldova, scor 4-1.

Trebuie neaparat sa scoata trei puncte din aceasta deplasare deoarece urmeaza doua partide extrem de dificile, cu Austria si Danemarca. Teoretic ar avea sansa la primele doua locuri, insa nu se prea poate compara ca valoare cu cele doua echipe mentionate mai inainte.

Jucatori precum Tawatha sau Golasa n-au putut fi in continuare convocati din cauza accidentarilor. Din lot mai lipseste si Yonas Malede, insa in atac regasim jucatori mai buni precum Zahavi, Dabbur sau Weissman.

⚽ 3. Insulele Feroe – Israel intalniri directe.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din preliminariile pentru mondialul din 2006. Israel s-a impus atunci in ambele partide.

⚽ 4. Insulele Feroe – Israel echipe probabile.

Insulele Feroe (4-5-1): Thomsen – Danielson, Vatnsdal, Askham, Davidsen – Edmundsson, Hendriksson, Hansen, Vatnhamar, M. Olsen – K. Olsen.
Israel (5-4-1): Marciano – Dasa, Tibi, Arad, Dgani, Menahem – Kinda, Lavi, Natcho, Solomon – Zahavi.

⚽ 5. Insulele Feroe – Israel cote pariuri.

Ai pariuri Unibet inclusiv pe cornere pentru acest meci. De exemplu, cota la peste 8.5 lovituri de la coltul trenului este de 1.74.

⚽ 6. Insulele Feroe – Israel ponturi pariuri.

Insulele Feroe – Israel ponturi pariuri

Israel sta evident mult mai bine din punct de vedere valoric. Daca Insulele Feroe are in lot multi jucatori amatori, oaspetii dispun de fotbalisti care joaca intr-un campionat intern destul de puternic. Exista de asemenea in efectiv si stranieri valorosi, inclusiv doi care evolueaza in campionate din top 5-ul european.

Israelul isi doreste foarte mult un succes pentru ca urmeaza pentru ea doua partide foarte dificile. Echipa vizitatoare n-a jucat rau pana acum, iar in prima deplasare din preliminarii a invins-o clar pe Moldova. Gazdele au luat deja opt goluri in trei partide si s-a cam vazut lipsa lor de valoare. In aceste conditii cred ca Insulele Feroe nu va avea nicio sansa si va pierde acest duel.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Insulele Feroe – Israel
Pronostic: 
2 solist
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: