Insulele Feroe – Scotia ponturi pariuri 12.10.2021

Scris de Johnny12/10/2021


Scotia are toate sansele sa obtina un succes in deplasarea pe care o va efectua marti in Insulele Feroe. Cele doua reprezentative se vor intalni de la ora 21:45 pe Torsvollur Stadion. Confruntarea conteaza pentru etapa a opta a grupei F din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

⚽ 1. Insulele Feroe.

E obisnuita cu ultimul loc in clasamentul preliminariilor, insa de data aceasta o duce ceva mai bine. A acumulat patru puncte din primele sapte runde si astfel a depasit-o pe Moldova. De altfel a reusit sa scoata toate aceste puncte din dubla jucata impotriva moldovenilor.

Nu prea are sanse in fata echipelor din top 4. Joaca in continuare slab in aparare si ia in medie peste doua goluri pe intalnire. Adopta un stil foarte defensiv si pe teren propriu, care de multe ori nu ii prea iese. Nu ii dau nicio sansa ca sa scoata macar un punct din acest duel.

Nu par a exista probleme importante de efectiv.

⚽ 2. Scotia.

E in pole position pentru a prinde locul de baraj. Le-a luat fata Israelului si a Austriei in lupta pentru aceasta pozitie si are un avans de patru puncte fata de ele. Sambata a fost implicata intr-un meci thriller cu Israel. A reusit sa se impuna cu 3-2 dupa ce a fost condusa de doua ori.

Are trei victorii consecutive in preliminarii. Ultimele doua au fost extrem de importante, cu Austria si Israel. Urmeaza doua deplasari usoare, in Insulele Feroe si Moldova, iar apoi vine partida de acasa cu Danemarca. In aceste conditii eu nu cred ca mai poate rata locul de baraj.

Nu exista noi probleme de efectiv fata de partida cu Israel, astfel ca ma astept sa nu vedem mari modificari in formula de start.

⚽ 3. Insulele Feroe – Scotia intalniri directe.

Scotia s-a distrat in meciul tur si s-a impus cu 4-0. Scotienii au cinci victorii consecutive in intalnirile directe.

⚽ 4. Insulele Feroe – Scotia echipe probabile.

Insulele Feroe (4-5-1): Nielsen – Rolantsson, Faero, Nattestad, Davidsen – Joensen, Hansson, Andreasen, G. Vatnhamar, M. Olsen – Edmundsson.
Scotia (3-5-2): Gordon – Hendry, McTominay, Tierney – O'Donnell, Gilmour, Christie, McGinn, Robertson – Dykes, Adams

⚽ 5. Insulele Feroe – Scotia cote pariuri.

La gol marcat de ambele echipe cota este de 2.28 la Unibet online. Daca vrei sa faci biletul zilei cota mare poti sa bagi si peste 3.5 goluri la o cota de 3.10.

⚽ 6. Insulele Feroe – Scotia ponturi pariuri.

Insulele Feroe – Scotia ponturi pariuri

Scotia are o sansa buna sa mearga la barajul pentru mondiale, desi a cazut intr-o grupa in care erau patru echipe cu pretentii la primele doua locuri. Oaspetii acestui meci nu-si permit sa faca pasi gresiti cu Feroe si Moldova, astfel ca vor fi extrem de motivati inaintea acestui duel. Ei intalnesc o echipa slaba, pe care au batut-o cu 4-0 in tur.

Feroe n-a emis pretentii in partidele din aceasta grupa decat atunci cand a intalnit-o pe Moldova. In celelalte confruntari s-a vazut diferenta uriasa de valoare, iar gazdele acestui meci au fost invinse de fiecare data. Nu ii dau sanse mari lui Feroe nici marti seara. Voi miza astfel pe 2 solist, iar pentru o cota mai mare plusez cu 2-6 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Insulele Feroe – Scotia
Pronostic: 
2 solist si 2-6 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: