Inter – Benevento ponturi pariuri 30.01.2021

Scris de Bmg30/01/2021

Inter Milan nu isi permite un pas gresit in aceasta etapa de Serie A si pare a avea un meci facil, acasa in compania celor de la Benevento. Jocul este programat sambata, cu incepere de la ora 21.45. Chiar daca echipa gazda porneste mare favorita la case de pariuri online, sa stii ca eu am ales o cota mare la goluri. Citeste mai jos analiza si vezi predictia pe care ti-o recomand cu incredere.

⚽ 1. Inter.

Milanezii au dezamagit in ultima etapa, atunci cand au facut egal la Udinese si au ratat sansa de urca pe prima pozitie in clasament. Sunt pe 2 acum, la tot atatea puncte de lider.

Inter a jucat zilele trecute in Cupa Italiei, trecand de AC Milan dupa un meci cu scantei. Nu traverseaza deloc o forma rea si a pierdut o singura partida din ultimele 15 disputate. Nu degeaba porneste mare favorita la Betano, casa de pariuri care ofera un super bonus clientilor noi. Toate detaliile ofertei le poti citi in articolul Cod bonus Betano.

Are o serie foarte buna pe teren propriu in Serie A, cu 6 victorii la rand. Mai trebuie spus ca atacul este cel mai prolific din campionat, iar Lukaku are deja 12 reusite. D’Ambrosio este singurul absent la acest duel.

⚽ 2. Benevento.

Oaspetii nu se descurca nici ei deloc rau in Serie A si am spus asta cu fiecare ocazie. Ii gasim in zona de mijloc a clasamentului, departe de locurile care retrogradeaza.

Problema pentru Benevento este forma de moment. A scos un singur punct din ultimele 3 runde si a castigat o singura data in anterioarele 5 etape. Vorbim despre o formatie extrem de spectaculoasa, ultimele 4 partide disputate de ea fiind GG & 3+. Poti juca predictii pariuri sportive la goluri.

Sau este suspendat, in timp ce Letizia, Moncini si Volta vor lipsi din cauza problemelor medicale.

⚽ 3. Inter – Benevento intalniri directe.

Inter nu a avut nicio emotie in tur si a castigat lejer (2-5). A fost singura disputa directe din ultimii 2 ani.

⚽ 4. Inter – Benevento echipe probabile.

Inter (3-5-2) : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Hakimi, Barella, Brozovic, Vidal, Young; Lukaku, Lautaro Martinez.
Benevento (4-3-2-1) : Montipo; Improta, Tuia, Glik, Barba; Hetemaj, Ionita, Tello; Caprari, Viola; Lapadula.

⚽ 5. Inter – Benevento cote pariuri.

Sa stii ca la Betano ne putem dubla miza cu o cota de 2.05 pentru pariul „Peste 10.5 cornere”. Tot la Betano recomand si cota 1.70 pentru pariul „1 la pauza”.

⚽ 6. Inter – Benevento ponturi pariuri.

Inter – Benevento ponturi pariuri

Avem aici doua echipe spectaculoase si asta ma face sa pariez la piata de goluri. Am ales intervalul 3-4 reusite in meci, pentru o cota minunata la NetBet.

Inter are cel mai bun atac din Serie A si ma bazez pe asta. Benevento a facut si ea meciuri de GG in ultima perioada, fiind o formatie care marcheaza si incaseaza. Sunt sanse foarte mari sa vedem un 3+.

Totusi, eu nu cred sa ajungem la 5 reusite, asta pentru ca Inter a avut un program incarcat in ultimele 2 saptamani, plus ca oaspetii vor cauta cel mai probabil sa inchida jocul la inceput.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Inter – Benevento
Pronostic: 
3-4 goluri
Cota: 
2.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: