Inter – Bologna ponturi pariuri 18.09.2021

Scris de Bmg17/09/2021

Sambata, cu incepere de la ora 19.00, in Serie A avem disputa dintre Inter si Bologna, meci la care echipa gazda are prima sansa. Daca citesti analiza facuta de mine mai jos, o sa gasesti predictia in care am cea mai mare incredere.

⚽ 1. Inter.

Campioana nu mai are lotul din sezonul trecut si eu sunt de parere ca va fi greu sa isi pastreze titlul, daca nu chiar imposibil. Nu imi inspira incredere si tocmai de aceea nu o sa joc predictii fotbal direct pe 1 final.

Inter are 7 puncte dupa primele 3 runde. A castigat cu Verona si Genoa, pentru ca runda trecuta sa remizeze cu Sampdoria. Vine dupa o mare dezamagire la debutul in grupele Ligii Campionilor, fiind miercuri invinsa acasa de Real Madrid (1-0).

Sensi si Eriksen sunt absentii din tabara gazdelor. Alte probleme de efectiv nu sunt anuntate.

⚽ 2. Bologna.

Oaspetii sunt greu de batut si evolutiile din acest debut de sezon nu au fost deloc rele. Sunt neinvinsi dupa 3 etape, iar sperantele sunt mari pentru un rezultat bun sambata.

Bologna are 2 victorii, cu Salernitana si Verona, dar si o remiza, pe terenul celor de la Atalanta. Vine dupa 2 partide in care nu a incasat gol si apararea este foarte sigura.

Nu sunt probleme de lot pentru deplasarea la Milano.

⚽ 3. Inter – Bologna intalniri directe.

Inter a castigat cele mai recente 2 dueluri directe, in campionatul trecut. Interesant ca 3 din ultimele 4 confruntari au avut gol de ambele parti, iar eu cred ca poti juca aici pe GG pentru Publicwin bonus.

⚽ 4. Inter – Bologna echipe probabile.

Inter (3-5-2) : Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco; Lautaro Martinez, Correa.
Bologna (4-2-3-1) : Skorupski; De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey; Dominguez, Svanberg; Orsolini, Soriano, Barrow; Arnautovic.

⚽ 5. Inter – Bologna cote pariuri.

Asa cum spuneam, eu cred ca merita incercat pariul la PublicWin pe GG, la o cota de 1.83.
Daca vrei si o cota mai mare, de 2.32, poti incerca selectia „peste 1.5 goluri in prima repriza”.

⚽ 6. Inter – Bologna ponturi pariuri.

Inter – Bologna ponturi pariuri

Campioana ramane favorita, iar eu sunt de parere ca nu poate pierde in fata propriilor fani, mai ales dupa dezamagirea cu Real Madrid. Are 7 puncte din primele 3 etape, a castigat si precedentele doua dispute directe cu Bologna, asa ca pariul in sansa dubla 1X mi se pare foarte bun.

Voi juca si intervalul 2-5 reusite din oferta Superbet. Inter continua sa marcheze constant, asa ca cel mai probabil vom vedea un meci de 2+, cum au fost toate pentru ea de pana acum in Serie A. Eu nu vad cum sa ajungem la 6 goluri, pentru ca Bologna are o aparare destul de buna si cel mai probabil se va aseza pe 2 linii.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Inter – Bologna
Pronostic: 
1X & 2-5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: