Inter – Real Madrid ponturi pariuri 15.09.2021

Scris de chiriladavid2515/09/2021

Inter si Real Madrid se reintalnesc, la doar un an distanta, in faza grupelor Ligii Campionilor, de aceasta data, cu speranta din partea interistilor, de a se califica la brat. Jocul din prima runda a fazei grupelor va avea loc pe Stadionul „Giuseppe Meazza” din Milano si va incepe de la ora 22:00.

⚽ 1. Inter.

Au trecut deja aproape 10 ani de cand nu a mai trecut de faza grupelor Ligii Campionilor, avand evolutii modeste in ultimele 3 editii ale competitiei. A inceput bine noul sezon de Serie A, luand 7 puncte dupa primele 3 runde, fiind clar una dintre candidatele la titlu din acest sezon.

Vine doar dupa o remiza, 2:2, cu Sampdoria, meci in care a condus in 2 randuri fiind de fiecare data egalta, reusite semnate de Dimarco si Lautaro Martinez, Simone Inzaghi gresind total toate cele 5 schimbari din acel joc. Bastoni si Sensi sunt accidentati, la fel si Brazao si Eriksen, ultimii doi nefiind insa inclusi pe lista UEFA.

⚽ 2. Real Madrid.

A ajuns pana in semifinalele editiei precedente de Liga Campionilor, fiind invinsa de Chelsea, castigatoarea editiei. Se afla la conducerea clasamentului din LaLiga, avand 10 puncte, 3 victorii si 1 remiza, castigand in runda precedenta, acasa, cu Celta Vigo, scor 5:2, GG avand cota 1.62 Betano bonus 500 RON.

Benzema a fost omul meciului cu Vigo, marcand un hattrick, oferind si o pasa de gol, celelalte reusite fiind semnate de Vinicius si Camavinga. Gareth Bale, Ceballos si Jovic sunt absentii formatiei spaniole.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua formatii s-au intalnit in faza grupelor a editiei precedente de Liga Campionilor, Real Madrid castigand ambele jocuri, 3:2 acasa si 2:0 pe Meazza, sansa dubla 2X fiind unul dintre pronosticurile fotbal azi ale pariorilor.

⚽ 4. Inter – Real Madrid echipe probabile:

Inter (3-5-2): Handanovic; Skriniar, de Vrij, D'Ambrosio; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko.
Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Nacho, Militao, Alaba; Modric, Casemiro, Kroos; Lucas Vazquez, Benzema, Vinicius Junior.

⚽ 5. Inter – Real Madrid cote pariuri

Benzema e intr-o forma excelenta, cota pentru gol marcat de acesta fiind 2.32.

Un alt pariu interesant e cel pentru peste 3.5 cartonase, cota acestuia fiind 1.60.

⚽ 6. Inter – Real Madrid ponturi pariuri

Inter – Real Madrid ponturi pariuri

Va fi un meci tare, unul care cred ca se va lasa cu goluri marcate, minim 2, un meci cu multe ocazii de gol, ocazii de gol care sa conduca inclusiv la minim 8 cornere.

Iar in meciul precedent de pe Meazza, cele doua formatii au oferit un joc cu 8 cornere, Real Madrid reusind sa se impuna cu scorul de 2:0, jucand insa si 70 de minute in superioritate numerica.

Cu Simone Inzaghi echipa arata destul de bine dupa mercato-ul din vara, acestia inscriind mult in cele 3 jocuri disputate, marcand in medie 3 goluri/meci.

Inter – Real Madrid
Pronostic: 
Bet Combo: peste 1.5 goluri si peste 7.5 cornere
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: