Irina Begu – Johanna Konta ponturi pariuri 17.09.2020

0

Una dintre româncele care participă la turneul de la Roma, Irina Begu, a reușit să treacă de faza calificărilor și va juca în primul tur contra italiencei Elisabetta Cocciaretto. Partida va putea fi urmărită în direct pe unul din canalele DigiSport, începând cu ora 13:30. Câștigătoarea acestei partide o va înfrunta în turul al doilea pe Johanna Konta. 

Azarenka Mertens Cote

1. Irina Begu

Venită din calificări, conaționala noastră nu a avut nicio problemă în primul tur în fața Elisabettei Cocciaretto și astfel a ajuns la 3 victorii consecutive în minimul de seturi la această competiție.

Zguristă la bază, Irina speră să ajungă din nou în faza următoare a turneului de la Roma, după ce la ultimele 3 participări nu a reușit să treacă de turul al doilea sau chiar de runda inaugurală.

Begu a jucat în acest an 12 partide pe suprafața roșie, 8 dintre ele fiind câștigate și reușind astfel să ajungă în finala turneului amical de la Sibiu și în semifinalele competiției de la Praga.

2. Johanna Konta

Pare puțin credibil, dar jucătoarea din Marea Britanie va juca prima partidă pe zgură din acest an, iar acest lucru se datorează în special situație cu pandemia de Coronavirus. 

Totuși, trebuie luat în calcul faptul că Johanna s-a simțit mereu excelent la Roma, fiind eliminată de 3 ori în optimile de finală, iar anul trecut a ajuns până în ultimul act.

Cu toate că preferă suprafețele rapide, Konta a avut un an 2019 excelent pe zgură, obținând nu mai puțin de 15 victorii din 19 partide jucate, ajungând astfel până în semifinalele de la Roland Garros sau în finala de la Rabat. 

3. Întâlniri directe

Disputa din cel de-al doilea tur de la Roma va consemna prima confruntare directă dintre cele două jucătoare astfel că va fi foarte interesant să vedem cine va reuși să se impună în premieră. 

4. Date statistice

Având în vedere că în ultimele 10 meciuri disputate de fiecare dintre jucătoare, minim 70% din partide s-au terminat după 2 seturi, cota pentru 2 seturi în meci este 1.59.

Da click AICI pentru a paria acest pont cu bonus de pana la 500 RON!

5. Irina Begu – Johanna Konta cote pariuri

Begu Konta Cote2

6. Irina Begu – Johanna Konta ponturi pariuri

Bratu Andrei
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44
Am ales un pariu mai special pentru acest meci și anume faptul că vom avea egalitate după primele 2 game-uri din meci.

Anticipez un debut de partidă echilibrat, fără vreun break făcut de cele 2 jucătoare, luând în considerare că se vor înfrunta 2 tenismene care sunt înalte, servesc foarte bine și nu-și pierd așa ușor serviciul.

Mai mult decât atât, va fi prima confruntare directă, iar până se va acomoda fiecare cu stilul celeilalte consider că vor fi deja disputate câteva game-uri, iar echilibrul va fi în centrul atenției.

Așa cum o arată și cotele, meciul va fi unul strâns și sunt șanse mici să vedem un debut de meci în forță al Irinei sau al Johannei.

Irina Begu - Johanna Konta
Pronostic: Scorul după primele 2 game-uri (Set 1): 1-1Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here