Irlanda – Franta ponturi pariuri 27.03.2023

Scris de Johnny26/03/2023
1
6.90
X
4.25
2
1.50
Irlanda
Franta
COTA PONT
1.50

A doua etapa din cadrul grupei B a preliminariilor pentru EURO 2024 ne propune luni seara duelul dintre Irlanda si Franta. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 21:45, partida fiind programata pe Aviva Stadium din Dublin.

Irlanda

  • N-a jucat in prima runda si astfel si-a programat un amical cu Letonia. A reusit sa se impuna destul de greu, cu 3-2. Nu trebuie uitat ca si in toamna a avut probleme mari cu Malta, pe care a invins-o doar cu 1-0.
  • In Nations League 2022 a jucat intr-o grupa cu Scotia, Ucraina si Armenia. S-a clasat doar pe locul trei. A evitat totusi retrogradarea in Liga C. A reusit atunci sa le invinga doar pe Scotia si Armenia acasa.
  • Capitanul Coleman n-a jucat cu Letonia din cauza unei accidentari, iar acum e incert. Cea mai importanta absenta din lot e cea a lui Shane Duffy, fundas la Fulham.

Franta

  • A debutat excelent in preliminarii. S-a impus cu un categoric 4-0 in fata Olandei. Este clar ca ea e principala favorita la castigarea grupei si cel mai probabil nu va avea probleme mari in a se clasa pe primul loc.
  • Nu trebuie uitat ca e finalista de la mondialul din Qatar. La momentul de fata pare a fi cea mai solida echipa din Europa. Nu degeaba eu as baga si un 2 solist de la acest meci pe biletul zilei cota 2.
  • Fofana si Saliba au fost convocati, insa s-au accidentat si au ramas in afara lotului. Pe lista cu nume importante care lipsesc de la aceasta actiune ii putem trece pe Lucas Hernandez, Kimpembe, Kante, Pogba sau Dembele.

Intalniri directe

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2018. Franta s-a impus atunci cu 2-0 intr-un amical.

Echipe probabile

Irlanda

21:45

Franta

Bazunu 

Egan 

Collins 

O'Shea 

Doherty 

Cullen 

Molumby 

Knight 

O'Dowda 

Ferguson 

Obafemib 

echipament bzc

Maignan 

Kounde 

Konate 

Upamecano 

T. Hernandez 

Tchouameni 

Rabiot 

Coman 

Griezmann 

Mbappe 

Kolo Muani 

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cota la Franta sub 5.5 cornere este de 1.72 la Betano.

Pentru 2 la pauza cota e de 2.02.

Irlanda – Franta ponturi pariuri

Dupa cum spuneam si mai sus, la momentul de fata Franta este probabil cea mai tare echipe din Europa. Francezii si-au demonstrat valoarea chiar in prima etapa, cand au zdrobit-o pe Olanda. Chiar daca joaca in deplasare, acestia au acum o misiune si mai facila, fiind din toate punctele de vedere peste nationala Irlandei.

In ultimele amicale Irlanda a avut emotii in fata unor echipe precum Malta sau Letonia. E greu astfel de crezut ca in aceste conditii gazdele vor reusi sa-i puna probleme vice-campioanei mondiale. Avand in vedere aceasta diferenta de valoare, voi miza bineinteles pe 2 solist.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Irlanda – Franta
Pronostic: 
2 solist
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: