Irlanda – Luxemburg ponturi pariuri 27.03.2021

Scris de Johnny27/03/2021

Runda a doua a grupei A din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 ne propune sambata seara duelul dintre Irlanda si Luxemburg. Cele doua formatii isi vor da intalnire pe Aviva Stadium din Dublin, ora de start fiind 21:45.

⚽ 1. Irlanda.

A inceput preliminariile cu un esec suferit cu 2-3 pe terenul Serbiei. N-am putea spune ca a avut o prestatie rea, adversara fiind una solida. Problema echipei este reprezentata de forma aratata in ultimele luni. A avut prestatii foarte modeste in toamna in Nations League si n-a obtinut nici macar un succes.

A ajuns la o serie de zece meciuri consecutive fara victorie. Acum ar avea ocazia ideala sa sparga gheata, adversara fiind una modesta. Lotul pentru aceasta confruntare arata destul de bine si este compus in mare parte din jucatori ce evolueaza in primele ligi din Anglia.

Nu exista probleme de efectiv dupa disputa din Serbia. Probabil ca Travers va ramane intre buturi in ciuda unei erori grave facute in acel duel.

⚽ 2. Luxemburg.

Debuteaza in preliminariile pentru CM 2022. In aceasta saptamana a avut programat si un amical impotriva Qatarului, pe care l-a pierdut cu scorul de 0-1. Bineinteles ca nu poate emite nicio pretentie la calificare. In toamna a avut prestatii solide in Nations League si le-a invins pe Azerbaijan, Cipru si Muntenegru. As evita totusi sa bag pe biletul zilei un X2 la acest meci.

In preliminariile pentru EURO a pierdut sase din cele opt partide jucate. In mod normal nu cred ca poate emite pretentii intr-o astfel de deplasare. Lotul este format in mare parte din stranieri. Nu putem spune ca dispune de jucatori valorosi, desi cativa joaca in campionate destul de bine vazute in Europa, cel mai important fiind Gerson Rodrigues de la Dinamo Kiev.

Nu intampina nici ea probleme de efectiv in vederea acestei confruntari.

⚽ 3. Irlanda – Luxemburg intalniri directe.

Cele doua grupari nu s-au mai intalnit din 1987.

⚽ 4. Irlanda – Luxemburg echipe probabile.

Irlanda (3-5-2): Travers – Coleman, Clark, O'Shea – Doherty, Hendrick, Cullen, Browne, Stevens – Long, Robinson.
Luxemburg (4-3-1-2): Moris – Jans, Gerson, Mahmutovic, Pinto – O.Thill, Pereira, Martins – V.Thill – Muratovic, Rodrigues.

⚽ 5. Irlanda – Luxemburg cote pariuri.

La 3+ avem o cota foarte buna de 2.03 pe care o poti juca la Winbet, agentie la care te poti inscrie asa cum ti-am explicat in articolul Winbet inregistrare.

⚽ 6. Irlanda – Luxemburg ponturi pariuri.

Irlanda – Luxemburg ponturi pariuri

Irlanda este o echipa cu pretentii la primele doua locuri, insa pentru a se lupta pentru calificare n-are voie sa se incurce in fata unei echipe precum e Luxemburg. Gazdele dispun de un lot solid, cu multi jucatori cu experienta in Premier League. Lotul este cotat la peste 100 de milioane de euro, cu peste 80 de milioane mai mult decat cel al oaspetilor.

In general in preliminarii Luxemburg nu poate emite pretentii in fata gruparilor care sunt capabile sa se lupte pentru calificare. Si in preliminariile pentru EURO oaspetii au avut nu mai putin de sase esecuri in opt partide. Sunt de parere ca acest meci este evident de 1 solist, iar eu plusez cu sub 4.5 goluri pentru o cota mai mare.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Irlanda – Luxemburg
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.61 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: