Islanda – Armenia ponturi pariuri 08.10.2021

Scris de Bmg08/10/2021

Un meci extrem de interesant avem vineri in grupa tricolorilor din calificarile la Cupa Mondiala, care ne intereseaza direct. Islanda da piept acasa cu Armenia, iar echipa gazda pare sa aiba prima sansa la Netbet. Meciul este programat cu incepere de la ora 21.45, iar eu sunt de parere ca am gasit cel mai bun pronostic. Vezi si tu aici ce am pariat.

⚽ 1. Islanda.

Nordicii au dezamagit crunt pana acum in grupa si dupa 6 partide ii gasim abia pe locul 5. Liechtenstein este singura mai slaba decat ea in clasament.

Islanda a castigat un singur meci in grupa pana acum. Vine dupa infrangerea la scor cu Germania, insa nu avea asteptari de la acel duel (0-4). A incasat foarte multe goluri in grupa, 14 la numar, asa ca apararea a fost punctul slab. Din acest punct de vedere poti incerca Netbet pariuri pe gol marcat de adversara.

Sunt si probleme de efectiv. Vor lipsi accidentatii Johann Gudmundsson si Jon Fjoluson.

⚽ 2. Armenia.

Vorbim aici despre una dintre surprizele placute din calificarile la Cupa Mondiala. Ocupa locul secund in aceasta grupa J, la 4 puncte in spatele nemtilor si la unul peste Romania.

Armenia nu este insa in cea mai buna forma si pare sa fi scazut nivelul de joc. Este fara succes de 3 partide. Vine dupa o remiza dezamagitoare, acasa cu Liechtenstein (1-1). Aceasta forma slaba ma face pe mine sa joc vineri predictii fotbal pe 1X.

De mentionat ca nu sunt probleme de efectiv. Avem la lot oameni valorosi, precum Henrikh Mkhitaryan si Sargis Adamyan, asa ca nu trebuie sa ne mire peformantele acestei nationale.

⚽ 3. Islanda – Armenia intalniri directe.

Armenia a castigat cel mai recent duel direct, cel din tur (2-0). A fost singurul ei succes din cele 4 confruntari precedentele cu islandezii.

⚽ 4. Islanda – Armenia echipe probabile.

Islanda (4-5-1) : Runarsson; Saevarsson, Hermannsson, Ingi Bjarnason, Thorarinsson; Anderson, Bjarnason, Baldursson, Palsson, Gudmundsson; Gudjohnsen.
Armenia (4-4-2) : Yurchenko; Hovhannisyan, Voskanyan, Haroyan, Terteryan; Bayramyan, Zelarayan, Grigoryan, Adamyan; Barseghyan, Mkhitaryan.

⚽ 5. Islanda – Armenia cote pariuri.

Islanda este favorita la Netbet, acolo unde cota pe victorie ei este de 2.15.
Daca te gandesti la un GG, sa stii ca acest pariu se plateste la cota de 1.95.

⚽ 6. Islanda – Armenia pariuri.

Islanda – Armenia ponturi pariuri

Favorita este clara pentru mine aici si o sa joc in sansa dubla 1X pe echipa gazda. Islanda mi se pare ca are totusi un lot mai bun, un grup care pe teren propriu se poate motiva extrem de bine. Ma bazez pe dorinta gazdelor de a sterge impresia lasata pana acum si nu m-ar mira sa castige meciul. De partea cealalta, Armenia este intr-o forma slaba, nu castiga de 3 meciuri si chiar nu cred ca poate scoate mai mult de un punct. De asemenea, cred ca nu vom vedea mai mult de 3 reusite. Islanda abia ajunge la un gol marcat in medie pe meci, in timp ce Armenia nu marcheaza nici ea mult. Oaspetii nu au fost in stare sa inscrie mai mult de un gol runda trecuta cu modeste Liechtenstein.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Islanda – Armenia
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.71 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: