Islanda – Germania ponturi pariuri 08.09.2021

Scris de chiriladavid2508/09/2021

Aflata la conducerea Grupei J de calificare la Cupa Mondiala, Germania se va deplasa in Islanda pentru a sustine ultimul sau meci din aceasta luna. Duelul dintre Islanda si Germania va avea loc pe Stadionul „Laugardalsvöllur” din Reykjavík si va incepe de la ora 21:45.

⚽ 1. Islanda.

E o campanie de calificari total ratata pentru Islanda, care are doar 4 puncte dupa primele 5 runde, 1 victorie, 1 remiza si 3 infrangeri. A pierdut la jumatatea saptamanii trecute, 2:0 cu Romania, smulgand o remiza in extremis duminica, cu Macedonia de Nord, scor 2:2.

A fost condusa cu 2:0 de nord-macedonieni, reusind insa sa incheie la egalitate acel joc, gratie reusitelor semnate de Bjarnason si Andri Gudjohnsen. Atacantul lui Goteborg, Kolbeinn Sigthórsson si mijlocasul lui Everton, Gylfi Sigurdsson nu au putut fi convocati pentru aceste jocuri, ei avand de infruntand niste acuzatii penale grave, in jurul echipei existand mai multe scandaluri care a condus la demisia intregii federatii.

⚽ 2. Germania.

A revenit la conducerea Grupei J de calificare la Cupa Mondiala, avand 12 puncte, cu 2 mai mult decat Armenia. Are un nou selectioner dupa Euro 2020, pe Hansi Flick, cel care deja are 2 succese la carma „Die Mannschaft”, cele din aceasta fereastra FIFA, 2:0 cu Liechtenstein si 6:0 cu Armenia.

Vine dupa succesul de acasa, cu Armenia, scor 6:0, meci in care au condus cu 4:0 inca de la pauza, Gnabry izbutind o dubla in primele 15 minute, Reus, Werner, Hofmann si Adeyemi marcand celelalte goluri ale partidei, 1.75 fiind cota lui Gnabry pentru a inscrie in acest meci la Betano pariuri sportive.

⚽ 3. Intalniri directe.

In jocul din Germania din cadrul acestei grupe, gazdele acelei intalniri s-au impus cu scorul de 3:0, gratie reusitelor semnate de Goretzka, Havertz si Gundogan, 2 si 3+ fiind un pont ce poate fi inclus in biletul zilei cota mare.

⚽ 4. Islanda – Germania echipe probabile:

Islanda (4-3-3): Runarsson; Saevarsson, Hermannsson, Bjarnason, Thorarinsson; Bjarnason, Palsson, Baldursson; Gudmundsson, Kjartansson, Andersson.
Germania (4-2-3-1): Neuer; Hofmann, Rudiger, Sule, Baku; Kimmich, Gundogan; Sane, Havertz, Gnabry; Werner.

⚽ 5. Islanda – Germania cote pariuri

Avem multe pariuri interesante la Betano, pentru gol marcat in ambele reprize de Serge Gnabry, cota e 7.00.

De asemenea, peste 6.5 cornere Germania cota e de 1.95 la aceeasi casa de pariuri online.

⚽ 6. Islanda – Germania ponturi pariuri

Islanda – Germania ponturi pariuri

E clar faptul ca Germania a devenit foarte serioasa si ca nu vor mai face concesii in aceasta grupa, grupa fiind stransa in acest moment, motiv pentru care trebuie sa isi castige si acest meci.

Si astfel, voi merge pe victorie nemtilor, victorie care sa vina cu cel putin 3 goluri marcate, selectionata islandeza fiind foarte slaba in acest moment, resimtindu-se din plin absenta jucatorilor implicati in scandaluri.

Cum Germania a inscris de 3 ori in tur si cum acestia au inscris de 6 ori duminica, in poarta Armeniei, voi merge si pe minim 3 goluri inscrise in acest joc.
Islanda – Germania
Pronostic: 
2 si peste 2.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: