Islanda – Liechtenstein ponturi pariuri 11.10.2021

Scris de Johnny11/10/2021


Islanda n-ar trebui sa aiba nicio problema in meciul pe care il va juca luni seara impotriva lui Liechtenstein. Confruntarea dintre cele doua echipe are loc in etapa a opta a preliminariilor pentru Cupa Mondiala 2022. Aceasta este programata la Reykjavik si va incepe de la ora 21:45.

⚽ 1. Islanda.

A reprezentat o dezamagire in aceste preliminarii. N-are nicio sansa de a merge in Qatar. Este penultima clasata si a adunat doar cinci puncte. Singura victorie de pana acum a fost obtinuta in fata adversarei de luni. In rest s-a prezentat foarte modest si le-a mai incurcat doar pe Armenia si Macedonia.

Inca n-are victorie acasa. A luat minim doua goluri in trei din cele patru partide de pe propria arena. De data aceasta n-as pune pe biletul zilei pariuri ca va lua gol. E clar favorita in acest duel, mai ales dupa ce in partida tur s-a vazut ca e mult mai valoroasa decat adversara sa.

In continuare capitanul Aron Gunnarson este accidentat si nu poate evolua. Echipa care va juca in acest meci arata destul de bine, in ciuda faptului ca nu mai e atat de puternica precum a fost in ultimii ani.

⚽ 2. Liechtenstein.

Este evident cenusareasa grupei. N-a adunat decat un singur punct. A reusit s-o incurce pe Armenia chiar in deplasare, asta dupa ce meciul s-a incheiat cu scorul de 1-1. Are un golaveraj dezastruos si deja a luat 19 goluri. Mi se pare ca e victima sigura si in aceasta deplasare.

In unele momente ale jocului reuseste sa se inchida bine in aparare. Nu este insa suficient de constanta pentru a scapa fara multe goluri primite. In afara de Armenia, toate celelalte adversare au reusit sa inscrie minim doua goluri in partidele jucate impotriva sa.

Nu par a exista probleme majore de efectiv inaintea acestei deplasari.

⚽ 3. Islanda – Liechtenstein intalniri directe.

Islandezii n-au avut probleme in tur si s-au impus cu 4-1. Echipa nordica a inscris patru goluri in ambele meciuri directe disputate in ultimul deceniu.

⚽ 4. Islanda – Liechtenstein echipe probabile.

Islanda (4-3-3): Runarsson – Saevarsson, Hermannsson, Ingi Bjarnason, Thorarinsson – Palsson, Bjarnason, Johanesson – Kjartansson , Gudmundsson, Gudjohnsen.
Liechtenstein (5-3-2): B. Buchel – S. Wolfinger, Malin, Kaufmann, Hofer, Goppel – Sele, Frommelt, Hasler – Y. Frick, N. Frick.

⚽ 5. Islanda – Liechtenstein cote pariuri.

La sub 3.5 goluri avem o cota de 1.76 la Winmaster. Pentru fix 1 gol in prima repriza cota e de 2.95.

⚽ 6. Islanda – Liechtenstein ponturi pariuri.

Islanda – Liechtenstein ponturi pariuri

Intervalul de 2-4 goluri mi se pare unul potrivit pentru un astfel de meci. In primul rand e destul de clar ca vom avea parte de cateva goluri in aceasta confruntare. Liechtenstein are o defensiva mult prea fragila pentru a nu lua gol, iar acest lucru s-a vazut inclusiv in tur, atunci cand Islanda a facut spectacol departe de casa si a inscris patru goluri.

Totusi, mai mult de patru reusite nu cred ca vom vedea diseara. Desi e foarte slaba, Liechtenstein nu cred ca va lua mai mult de 3-4 goluri de la nordici. Doar Macedonia i-a administrat un esec cu 0-5, insa macedonenii au aratat o forma mai buna in preliminarii decat Islanda. Probabil scorul va fi unul de 2-1, 2-0 sau 3-0, de aceea mizez pe acest interval de reusite.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Islanda – Liechtenstein
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: