Islanda – Macedonia de Nord ponturi pariuri 05.09.2021

Scris de Red04/09/2021

Daca ar fi sa ne luam dupa golaverajul de pana acum, dar si dupa puncte, am putea spune ca Macedonia de Nord este mare favorita sa se impuna, insa nu sunt de aceeasi parere asa ca voi evita un pariu pe solist si o sa merg pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Este cam ultima sansa a Islandei sa spere la locul 2 si nu are pentru ce sa se apere, in vreme ce oaspetii sunt in lupta directa cu Armenia si Romania. Vezi mai jos recomandarea mea.

Islanda

A cam dezamagit pana in acest moment pentru ca in 4 meciuri a strans numai 3 puncte si astfel este pe penulimul loc. A marcat 4 goluri si a primit 8.

Are o singura victorie pana in acest moment si aceea venita in partida cu Lichtenstein, 4-1 in deplasare, dar oricum este un lucru negativ ca a primit gol.

In rest a pierdut cu Germania, Armenia si Romania si mai ingrijorator este faptul ca nu a reusit nici macar sa inscrie in aceste jocuri.

Macedonia de Nord

A jucat bine pana in acest moment fiindca dupa 4 runde a acumulat 7 puncte si astfel este pe locul 3. A marcat 9 goluri si a primit 4.

Singura infrangere de pana acum a venit chiar in deplasarea din Romania, scor 3-2. A urmat victoria cu 5-0 de pe teren propriu in compania lui Lichtenstein.

Surpriza cea mare a venit in al 3-lea joc atunci cand a reusit sa se impuna cu 2-1 in deplasarea din Germania, iar in partida cu liderul grupei, Armenia, a remizat 0-0.

Intalniri directe

888 pariuri sportive crede ca Islanda este favorita sa se impuna, insa cota este in crestere. Cele 2 formatii s-au intalnit de 4 ori pana in acest moment, insa ultima data in 2009 atunci cand Macedonia s-a impus cu 2-0 pe teren propriu.

Islanda – Macedonia de Nord echipe probabile

Islanda (4-3-3): Runarsson – Thorarinsson, Bjarnason, Hermannsson, Saevarsson – Baldursson, Palsson, Bjarnason – Gudmundsson, Kjartansson, Gudmundsson.

Macedonia de Nord (4-2-3-1): Dimitrevski – Alioski, Velkovski, Musliu, Ristovski – Kostadinov, Elmas – Churlinov, Jahovic, Bardhi – Trajkovski.

Islanda – Macedonia de Nord cota pariuri

Cupa Mondiala 2022 este foarte aproape si Macedonia de Nord lupta pentru un loc de calificare. Crezi ca merita riscat pe cota de 3.30 pentru 2 solist? Sau pe 3.40 pentru cel putin 2 goluri inscrise de oaspeti, asta daca luam in calcul golaverajul de pana acum?

Islanda – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Islanda – Macedonia de Nord ponturi pariuri

Pot spune ca Islanda este dezamagirea acestei grupe pana in acest moment fiindca are probleme mari mai ales in plan defensiv si asta a impiedicat-o pana acum sa adune mai multe puncte.
De partea cealalta, Macedonia de Nord exceleaza la capitolul ofensiva si va ataca mai mult ca sigur inca din primul minut pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc.
Ambele echipe au fost implicate in meciuri destul de spectaculoase pana in acest moment si cred ca sunt sanse destul de mari ca asta sa se intample si acum.
De aceea am mare incredere in intervalul de goluri 2-5, cota fiind destul de buna.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Islanda – Macedonia de Nord
Pronostic: 
2-5 goluri
Cota: 
1.51 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: