Islanda – Romania ponturi pariuri 02.09.2021

Scris de Radu Oprea02/09/2021

Selectionata tarii noastre merge la Reykjavík unde isi joaca una dintre ultimele sanse la calificare. Partida Islanda – Romania are loc pe stadionul Laugardalsvollur si va fi arbitrata de bielorusul Aleksey Kulbakov. Vezi mai jos pontul meu, dar si informatii interesante.

⚽1. Islanda

In clasament este doar peste modesta Liechtenstein si asta pentru ca in 3 etape a acumulat doar 3 puncte. A marcat de 4 ori si are al 2-lea cel mai slab atac din grupa si defensiva este tot acolo cu 6 goluri primite.

Pare inconstanta din moment ce in ultimele 5 confruntari are 2 infrangeri, 2 victorii si o remiza. A pierdut 3 din precedentele 4 partide de pe teren propriu, exceptia fiind un succes chiar impotriva „Tricolorilor”, scor 2-1 in barajul pentru EURO 2021.

Gylfi Sigurdsson, Einar Gunnarsson, Hordur Magnusson, Alfred Finnbogason si Ingi Ingasson nu fac parte din lot din diverse motive. Kolbeinn Sigthorsson era favorit sa isi treaca numele pe tabela la Betano pariuri, dar si el va lipsi din cauza unui scandal sexual.

⚽2. Romania

Este pe locul al 4-lea, chiar deasupra oponentei sale de acum si are la fel ca aceasta 3 puncte dupa 3 runde parcurse. Ofensiva este pe 3 si a inscris de 5 ori, la fel ca a Germaniei, iar apararea este penultima din grupa deoarece a incasat 6 goluri.

Vine dupa 4 infrangeri la rand, asadar moralul este cel mai probabil foarte afectat. Tot ce a putut sa obtina din precedentele 5 deplasari a fost o remiza in Irlanda de Nord, deci nici pe teren strain nu ne-am descurcat mai bine.

George Puscas este suspendat, dar el oricum nu a fost convocat de catre selectionerul Mirel Radoi. Florin Tanase s-a accidentat in derby-ul cu CFR Cluj si a devenit indisponibil. Alexandru Cicaldau pare sa-si fi revenit dupa niste probleme cu stomacul.

⚽3. Intalniri directe

Exista un singur duel recent intre aceste formatii. Este vorba despre cel din barajul pentru participarea la Europeanul care a avut loc vara aceasta. Islanda a castigat acasa cu 2-1 si atunci cand m-am gandit la capitolul predictii pariuri, acest rezultat m-a ajutat.

⚽4. Islanda – Romania echipe probabile:

Islanda (4-1-4-1): Runarsson – Sampsted, Hermannsson, Bjarnason, Skulason – Palsson – J. Gudmundsson, Baldursson, B. Bjanarson, M. Anderson – A. Gudmundsson.
Romania (4-3-3): Nita – Cr. Manea, Nedelcearu, Chiriches, Camora – Cicaldau, R. Marin, N. Stanciu – D. Man, Alibec, Sorescu.

⚽5. Islanda – Romania cote pariuri

Dennis Man, care este intr-o forma buna, are o cota de 4.20 la Betano pentru un gol marcat oricand.
Tot la Betano ai o cota de 2.25 daca doresti sa mizezi pe faptul ca vor fi minim 10 cornere.

⚽6. Islanda – Romania ponturi pariuri

Islanda – Romania ponturi pariuri

Situatia din grupa le obliga pe ambele formatii sa tinteasca cele 3 puncte puse in joc. Asadar amandoua vor incerca sa puna cat mai multe probleme in ofensiva si vor neglija de multe ori faza de aparare.

Islanda va cauta sa fructifice avantajul terenului propriu si conditiile speciale de la Reykjavík. Cei doi Gudmundsson, dar si Bjarnason, ar putea face diferenta. In 3 din ultimele 4 partide ale acestei selectionate s-a inscris de minim 3 ori.

Mirel Radoi este un antrenor care de multe ori a recunoscut ca mizeaza foarte mult pe cartea atacului. Cicaldau, Stanciu si cei 3 din avantposturi pot depasi defensiva adversa. Daca mizai pe GG sau 3+ in 10 din ultimele 11 deplasari ale Romaniei ai fi facut profit.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Islanda – Romania
Pronostic: 
GG sau 3+
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: