Israel – Moldova ponturi pariuri 12.10.2021

0


Cu sanse pur teoretice de a se mai califica la Campionatul Mondial, Israel va primi in runda a 8-a replica selectionatei Moldovei, duel ce va avea loc pe „Toto Turner Stadium” din Be'er Sheva. Meciul va incepe de la ora 21:45 si o are ca favorita certa la victorie pe selectionata gazdelor.

⚽ 1. Israel.

Se afla pe pozitia a 3-a in clasamentul Grupei F, avand 10 puncte, cu 4 mai putin decat Scotia. Si tocmai vine dupa o infrangere in fata Scotiei, scor 3:2, meci in care apararea nu a ajutat deloc echipa, israelienii conducand la pauza cu scorul de 2:1, combo-ul 1 si 3+ avand cota 1.58 la 888 pariuri.

Zahavi si Dabbur au marcat in jocul cu scotienii, gazdele acelei intalniri reusind sa intoarca scorul in mitanul secund, marcand golul victoriei in prelungiri. Fundasul central Hatem Elhamed revine de dupa suspendare, urmand a lua locul in apararea a lui Nir Bitton. Indisponibli pentru convocare au fost si fundasii Eitan Tibi si Orel Dgani, ceea ce face ca sa nu se puna problema reveniri lui Hatem Elhamed.

⚽ 2. Moldova.

E cenusareasa Grupei F, avand 1 singur punct luat in 7 runde, 3 goluri marcate si 22 primite. E rezistat bine in mai multe partide din cadrul acestei grupe, luand 1 singur gol de la scotieni in deplasare si doar 2 de la Feroe in deplasare si Austria acasa.

A pierdut fara drept de apel in ultimul joc, 4:0, acasa, cu Danemarca, luand in total 12 goluri de la selectionata nordica. La moldoveni va reveni dupa suspendare Oleg Reabciuk, cel care il va inlocui in flancul drept pe Denis Marandici.

⚽ 3. Intalniri directe.

De doua ori s-au intalnit cele doua selectionate in ultimii 5 ani de zile, prima data, intr-un amical disputat in Israel, scor 1:1 si mai apoi in aceasta campanie de calificari, la Chisinau.

Iar la Chisinau, Israel s-a impus cu scorul de 4:1, Zahavi, Solomon, Dabbur si Natcho marcand pentru israelieni, golul moldovenilor fiind inscris de Carp, pontul oferit la acest meci fiind unul dintre cele mai bune predictii pariuri sportive azi.

⚽ 4. Israel – Moldova echipe probabile:

Israel (3-5-2): Marciano; Arad, Hanna, Elhamed; Dasa, Natkho, Peretz, Solomon, Menahem; Zahavi, Dabbur.
Moldova (4-4-2): Avram; Jardan, Armas, Posmac, Reabciuk; Ghecev, Dros, Rata, Platica; Nicolaescu, Ginsari.

⚽ 5. Israel – Moldova cote pariuri

Ca si Match Combos avem cateva optiuni interesante, GG3+ avand cota 3.05.

De asemenea, pariul peste 1.5 goluri si peste 7.5 cornere are cota 1.74.

⚽ 6. Israel – Moldova ponturi pariuri

chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 71.4%
Castigate: 25/35
Nu mai are sanse Israelul la calificare, avand nevoie de o minune din partea feroezilor in fata scotienilor, pentru a fi din nou bagati in carti, ceea ce face ca Israelul sa nu aiba nimic de pierdut in acest joc.

Si astfel, ma astept ca israelienii sa se impuna destul de usor in acest meci, fiind o echipa cu jucatori de atac foarte buni, mai buni ca cei a Scotiei, Scotia reusind o victorie la limita in jocul de acasa cu Moldova, doar 1:0.

Iar Moldova tocmai vine dupa o infrangere, 4:0 cu Danemarca, luand cele 4 goluri intr-un singur mitan, in meciul direct din aceasta grupa Israelul izbutind de asemenea o victorie in deplasare cu scorul de 4:1.


Israel - Moldova
Pronostic: 1 si peste 2.5 goluri Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here