Italia – Austria ponturi pariuri 26.06.2021

Scris de Radu Oprea26/06/2021

Sambata, 26 iunie, in a doua optime de finala de la EURO se intalnesc Italia si Austria.

Pe ce post TV este Italia – Austria?

Meciul Italia – Austria poate fi urmarit in direct la PRO TV, cu incepere de la ora 22:00.

Unde se joacă Italia – Austria?

Partida se va desfasura pe celebrul Wembley din Londra. Numar spectatori acceptati: cel putin 25% din capacitate (aproximativ 22.500) cu posibilitate de crestere a acestei limite.

Se anunta o zi propice pentru fotbal, minima zilei fiind de 14 grade Celsius, in timp ce maxima va ajunge pana la 21 de grade Celsius. Vor fi ceva nori pe cer si nu este exclusa posibilitatea sa vedem si cateva picaturi de ploaie.

Informatii echipe

Italia

In optimile de finala ale competitiei a intrat din postura de castigatoare de grupa. A terminat asadar pe prima pozitie in grupa A, cu maxim de puncte dupa 3 runde parcurse. S-a impus in fata Turciei cu 3-0, apoi a urmat o victorie cu acelasi scor impotriva Elvetiei si a incheiat cu un succes la limita, cu 1-0, cu Tara Galilor.

Doar cu Elvetia nu a avut o posesie superioara, aceasta fiind de 49%. Cu celelalte insa a avut mai mult timp mingea, in 61% din timp cu Turcia si in 63% din timp cu Tara Galilor. A marcat de 7 ori, deci are un atac bun. Nu a incasat nici macar un gol, asadar faza defensiva a functionat perfect si asta m-a dus cu gandul la cateva ponturi EURO.

Putem spune ca sunt mai multi jucatori ai ei care au impresionat. Leonardo Spinazzola, Manuel Locatelli si Federico Chiesa au fost declarati pe rand „omul meciului”. Pe langa ei, la EURO 2021 mi-au mai placut si Ciro Immobile, Jorginho sau Nicolo Barella.

Jucatori indisponibili: –
Jucatori incerti: Giorgio Chiellini si Alessandro Florenzi.

Selectioner – Roberto Mancini

„Acum incepe un alt turneu final. Daca baietii vor continua sa joace la fel ca pana acum, eu sunt fericit, este tot ceea ce vreau. Verratti sau Locatelli? Un jucator bun nu va evolua”. – Roberto Mancini.

Italia date statistice la EURO 2020

  • a marcat de 7 ori in faza grupelor si 5 dintre goluri au venit in urma unor suturi cu piciorul drept.
  • a beneficiat de un autogol impotriva Turciei, iar 4 din celelalte 6 goluri s-au inscris din interiorul careului.
  • este o echipa care a stat bine in ceea ce priveste acuratetea paselor, aceasta fiind de 88%.
  • doar goalkeeperul Spaniei a avut mai putine mingi salvate decat Gianluigi Donnarumma.
  • a avut 169 de atacuri si doar 3 echipe au avut mai multe, Danemarca, Germania si Spania.

Austria

A obtinut calificarea in optimi cu destule emotii, chiar daca a incheiat grupa C pe locul al 2-lea. In 3 etape a reusit sa adune 6 puncte, cu doar 3 in plus fata de a 3-a clasata. A inceput cu o victorie cu Macedonia de Nord, scor 3-1 iar apoi a urmat un esec cu 2-0 cu Olanda. Victoria cu 1-0 cu Ucraina din ultimul joc a dus-o mai departe.

Singurul meci de la acest turneu final cand a avut o posesie mai slaba, atunci fiind de 49%, a fost cu Ucraina. Pe Macedonia de Nord a dominat-o clar, procentul fiind de 60%, iar cu Olanda nu a fost rau, 53%. A inscris de 4 ori, deci nu are o ofensiva extraordinara. Apararea a fost sovaielnica, ea primind 3 goluri. Unul dintre ponturi ar putea fi GG.

David Alaba a fost declarat cel mai bun om de pe teren impotriva Macedoniei, iar Florian Grillitsch a primit acest premiu dupa intalnirea cu Ucraina. Evolutii bune in opinia mea au mai avut si Martin Hinteregger, Julian Baumgartner si Stefan Lainer. Betano Romania il vede insa pe Michael Gregoritsch ca fiind favorit sa inscrie pentru ea.

Jucatori indisponibili: Valentino Lazaro.
Jucatori incerti: Christoph Baumgartner si Konrad Laimer.

Selectioner – Franco Foda

„In aceasta faza a competitiei nu exista adversari usori. Italia nu a mai pierdut de o eternitate, dar poate va veni si vremea cand va pierde din nou. Este important pentru noi sa fim concentrati la pregatire si sa avem o recuperare buna. Apoi, vom face tot ce putem ca sa castigam la Londra. Va fi greu, dar jucatorii sunt nerabdatori si pregatiti sa arate ce pot. Eu am un plan”. – Franco Foda.

Austria date statistice la EURO 2020

  • toate golurile ei de la acest turneu final, 4 la numar, au fost marcate cu acelasi picior, dreptul.
  • sunt 14 formatii de la acest EURO cu jucatori care au driblat mai mult decat au facut-o ai ei in faza grupelor.
  • goalkeeperul Daniel Bachmann nu a fost nevoit sa salveze foarte multe mingi, doar 6.
  • a comis 33 de faulturi in cele 3 partide avute, deci putem spune ca este destul de agresiva.
  • au fost insa doar faluturi de joc pentru ca a incasat doar 3 cartonase galbene si niciunul rosu.

Italia – Austria echipe probabile, conform uefa.com

Italia (4-3-3): Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola – Barella, Jorginho, Locatelli – Berardi, Immobile, Insigne.
Austria (4-3-2-1): Bachmann – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Laimer, Grillitsch, X. Schlager – Sabitzer, Baumgartner – Arnautovic.

Italia – Austria arbitru

Un englez in varsta de 42 de ani din Manchester, pe numele sau Anthony Taylor, va fi arbitrul acestei partide. El apeleaza destul de rar la buzunarul cu cartonase, si drept dovada in ultimele 8 dispute in care a fost la centru, a acordat maxim 3 avertismente si nici macar un „rosu”.

Primul lui joc oficial la acest EURO a fost Danemarca – Finlanda, in care a fost accidentul nefericit al lui Christian Eriksen. A aratat atunci doar 2 cartonase galbene. A mai fost la centru si la intalnirea dintre Portugalia si Germania cand a acordat tot 2 cartonase galbene. A fost implicata si in Suedia – Polonia, unde a fost insa doar al 4-lea arbitru.

Date statistice

  • Italia este neinvinsa in precedentele 13 intalniri cu Austria, iar pe 10 dintre ele le-a castigat. Ultima oara a pierdut cu aceasta adversara cu 1-2 intr-un amical din decembrie 1960. In august 2008 au dat piept ultima oara, intr-un amical incheiat cu scorul de 2-2.
  • „Squadra Azzura” a castigat toate cele 4 dueluri avute cu oponenta de acum la turneele finale importante. S-au confruntat doar la Cupa Mondiala si scorurile au fost 1-0 in 1934, 1-0 in 1978, 1-0 in 1990 si 2-1 in 1998.
  • Italia nu a mai pierdut de 30 de meciuri (25 de victorii si 5 remize), aceasta fiind cea mai lunga serie fara infrangere, egaland astfel performanta obtinuta intre anii 1935 si 139 pe cand selectioner era Vittorio Pozzo.
  • Pentru Austria va fi prima prezenta in faza eliminatorie a unui Campionat European. Ultima oara cand a fost in faza eliminatorie se intampla la Cupa Mondiala din 1954, cand reusea o performanta extraordinara, jucand in semifinale.
  • Austria a pierdut 4 din cele 6 partide avute la Londra in toate competitiile, avand o singura victorie si o remiza. Ultima oara a fost acolo in 1973 cand a pierdut impotriva Angliei intr-un amical cu scorul de 7-0. Singura disputa a ei acolo care nu a fost cu Anglia a avut loc la Jocurile Olimpice din 1948 si a fost tot un esec, 0-3 in compania Suediei.

Italia – Austria cote pariuri

  • Ciro Immobile este pe 3 in topul favoritilor sa devina golgheterul turneului si daca mizezi pe un gol al lui primesti cota 10.00.
  • Gianluigi Donnarumma are a 2-a cea mai mica cota, 4.50, sa fie declarat de UEFA cel mai bun tanar jucator al turneului, Kai Havertz fiind favorit.
  • Marko Arnautovic, desi are doar o reusita pana acum, este vazut favorit sa fie golgheterul Austriei la EURO si daca pariezi pe el vei fi rasplatit cu o cota de 2.75.

Ponturi pariuri Italia – Austria

Italia – Austria ponturi pariuri

Dupa parerea mea Italia a jucat cel mai bine pana in acest moment la acest turneu final si o vad mare favorita si acum cu Austria.
Este de-a dreptul impresionant sirul de victorii ale italienilor si anume 11 victorii la rand, dar atentie, fara sa primeasca vreun gol, iar in 10 dintre aceste 11 meciuri a marcat cel putin 2.
Nu o vad capabila pe Austria sa-i tina piept Italiei si de aceea merg pe victoria italienilor si de asemenea, cred ca acestia vor pune presiune foarte mare pe adversari si vor obtine si cel putin 4 cornere.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Italia – Austria
Pronostic: 
victorie Italia si Italia obtine cel putin 4 cornere
Cota: 
1.72 @

Italia – Austria ponturi pariuri

Chiar daca italienii sunt mari favoriti la casele de pariuri online, eu consider ca meciul va fi mult mai echilibrat decat o arata cotele. Tocmai de aceea am ales pariurile speciale pe minute si anticipez o remiza la minutul 30. De fapt, nu astept nici macar gol marcat pana atunci.

Sa nu uitam ca Italia nu mai joaca la Roma acum si nu mai este pe stadionul propriu. Din acest punct de vedere nu mai are un avantaj. In plus, sa nu uitam ca avem aici doua formatii care stiu sa se apere bine, ambele cu oameni de calitate in spate. Italienii nu incaseaza gol de 11 meciuri, in timp ce Austria se va aglomera cu siguranta pe doua linii si va juca pe contre.

Daca punem la socoteala si presiunea imensa a unui duel direct eliminatoriu, ne dam seama ca cei doi selectioneri nu o sa riste nimic pe startul de partida.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Italia – Austria
Pronostic: 
Rezultat pe interval minute : 00.00 – 29. 59 -> EGAL
Cota: 
1.65 @

Italia – Austria ponturi pariuri

Echipa care m-a impresionat cel mai mult in faza grupelor a fost fara indoiala Italia. Squadra azzura a castigat toate meciurile jucate, inclusiv partida cu Tara Galilor, atunci cand in teren am vazut mai multe rezerve. Roberto Mancini a facut din aceasta echipa o adevarata masinarie de jucat fotbal si cred ca italienii sunt capabili sa avanseze mult in acest turneu. In faza optimilor Italia intalneste un adversar destul de accesibil si nu cred ca poate fi incurcata.

Desi a luat sase puncte in grupe, Austria n-a rupt gura targului. Trupa lui Franco Foda a avut o grupa relativ usoara si practic a pierdut destul de clar singurul meci puternic pe care l-a jucat, adversara fiind Olanda. Austriecii nu par a avea forta necesara pentru a se lupta cu echipele de nivel inalt. De aceea cred ca acestia nu vor avea acum nicio sansa si vor pierde partida. Voi plusa si cu sub 4.5 goluri pentru o cota mai mare.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Italia – Austria
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.62 @

Italia – Austria ponturi pariuri

Italia a avut o prestatie excelenta in grupe unde a castigat toate cele 3 partide, terminand evident pe prima pozitie cu maximum de puncte. Austria s-a clasat pe locul 2 in grupa sa, in spatele Olandei, dar reusind sa invinga Ucraina si Macedonia de Nord.

Ii vad pe italieni mari favoriti, prin prisma faptului ca au multi jucatori de valoare si dezvolta foarte bine atacul pe benzi, prin Barrela si Locatelli, care generea multe pase si centrari pentrui Ciro Immobile sau Insigne. Austriecii au si ei jucatori destul de buni si aici ma refer la Alaba, Laimer sau Sabitzer, dar s-a dovedit faptul ca atunci cand intalnesc un adversar mai puternic, jocul nu functioneaza. De exemplu Austria a pierdut mai clar decat o arata scorul in fata Olandei (2-0), care a mai avut alte 14 ocazii de gol.

Ma astept la o partida la indemana Italiei si voi miza pe un pronostic combinat si anume ”peste 1.5 goluri& peste 1.5 cartonase”, disponibil pe platforma Betano.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Italia – Austria
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& peste 1.5 cartonase
Cota: 
1.55 @

Italia – Austria ponturi pariuri

Nu mai joaca acasa Italia, insa chiar si asa, Wembley e un stadion care le-a purtat noroc italienilor, acestia fiind neinvinsi la Londra de mai bine de 40 de ani, precedentul joc fiind un amical cu Anglia, incheiat la egalitate, scor 1:1.

Iar cum Italia s-a odihnit in meciul precedent, e clar faptul ca acestia vor avea energie din plin pentru acest joc si cred eu, se vor impune marcand minim 2 goluri, Italia castigand cu 3:0 primele 2 jocuri din grupa, cu echipe cam la fel de bune ca Austria.

Tinand cont de cum arata tabloul fazelor eliminatorii, Italia nu prea isi permite sa piarda timp si energie cu Austria, asadar cred ca acestia isi vor dori o victorie concludenta in acest joc.
Italia – Austria
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.85 @

Italia – Austria ponturi pariuri

Ca si colegul David si eu sunt de aceeasi parere, Italia va castiga. Are un lot mai valoros ca al adversarei si in opinia mea sta mai bine in ceea ce priveste banca tehnica. Are forta sa inscrie de minim 2 ori, dar e greu de crezut ca la acest nivel va fi un scor fluviu.

Jucatorii lui Roberto Mancini au avut suficient timp sa se odihneasca si ma astept sa intre foarte motivati pe gazon. La acest turneu final s-au impus in toate cele 3 dispute avute, iar in 2 dintre ele scorul a fost 3-0 si acest scenariu pare plauzibil si de aceasta data.

Austria a avut la acest Campionat European o singura oponenta pe masura celei de acum. Cu Olanda a pierdut cu 2-0, deci e limpede cam ce poate. Nu m-a impresionat nici cu Ucraina si nu o vad sa o faca nici de aceasta data.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Italia – Austria
Pronostic: 
1 si 2-5 goluri
Cota: 
1.98 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: