Italia – Spania ponturi pariuri 06.10.2021

Scris de Radu Oprea06/10/2021

In prima semifinala de la Liga Natiunilor dau piept Italia si Spania. Partida de pe Giuseppe Meazza va fi arbitrata de catre rusul Sergey Karasev. Ti-am pregatit informatii despre ambele echipe si un pronostic cu o cota atractiva.

⚽1. Italia

A castigat grupa 1 din Liga A gratie celor 12 puncte adunate in 6 etape, terminand astfel peste Olanda, Polonia si Bosnia-Hertegovina. De 7 ori a marcat, deci ofensiva nu a impresionat, insa apararea a incasat doar 2 goluri, deci este greu de depasit.

Dupa cum probabil stii, vara aceasta a triumfat la Campionatul European. Are o serie incredibila de 37 de meciuri fara esec, timp in care a obtinut 30 de victorii. La capitolul ponturi pariuri ne-am putea gandi si la un 1X asadar.

Ciro Immobile este probabil cel mai important absent al Squadrei Azzurra. Matteo Pessina, Rafael Toloi si nu in ultimul rand Leonardo Spinazzola, care a avut o prestatie excelenta la EURO, sunt de asemenea printre cei indisponibili.

⚽2. Spania

S-a clasat pe prima pozitie in grupa a 4-a din Liga A gratie celor 11 puncte stranse in 6 runde, ea fiind peste Germania, Elvetia si Ucraina. A inscris de 13 ori, deci atacul a mers foarte bine si defensiva nu a fost nici ea rea deloc din moment ce a primit doar 3 goluri.

La Campionatul European a fost eliminata in semifinale chiar de adversara de acum, la penalty-uri, deci are o revansa de luat. Vine dupa 2 victorii, dar inainte de asta suferise 2 infrangeri la rand. Cei de la Betano considera ca pleaca cu a 2-a sansa acum.

Pedri de la Barcelona, dar si Marcos Llorente si Brais Mendez, au cu totii probleme medicale si nu vor putea fi utilizati. Diego Llorente, Adama Traore, Thiago Alcantara, Dani Olmo, Alvaro Morata, Jose Luis Gaya si Jordi Alba lipsesc de asemenea.

⚽3. Intalniri directe

Singurul duel recent dintre ele este cel care a avut loc la EURO din aceasta vara. Italia s-a impus atunci, pe Wembley, dupa penalty-uri. Scorul in timp regulamentar a fost 1-1, reusitele fiind semnate de Chiesa in minutul 60 si Morata in minutul 80.

⚽4. Italia – Spania echipe probabile:

Italia (4-3-3): Donnarumma – Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson Palmieri – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Raspadori, Insigne.
Spania (4-3-3): U. Simon – Azpilicueta, A. Laporte, P. Torres, Reguilon – Koke, Busquets, P. Fornals – F. Torres, Oyarzabal, Sarabia.

⚽5. Italia – Spania cote pariuri

La casa de pariuri Betano ai o cota de 2.15 daca mizezi pe sub 3,5 cartonase.
Tot acolo gasesti o cota de 1.95 pentru pariul Italia peste 42,5% posesia mingii.

⚽6. Italia – Spania ponturi pariuri

Italia – Spania ponturi pariuri

Spania este o echipa care in opinia mea nu este periculoasa in jocul aerian. De aceea ma astept sa beneficieze de multe lovituri de la coltul terenului, pe care adversara sa de acum nu se va sfii sa i le ofere.

Dupa cum probabil stii, selectionata iberica este una careia ii place foarte mult sa detina posesia. Va presa la poarta oponentei sale asadar si multe dintre mingi vor fi respinse. Doar intr-una din ultimele 9 partide nu a avut cel putin 5 cornere.

Italia de partea cealalta are fundasi cu talie, Bonucci si Chiellini fiind excelenti in jocul aerian, deci nu are de ce sa se teama de faze fixe. La EURO ei sau colegii lor le-au acordat lui Oyarzabal si compania 6 lovituri de la coltul terenului in timp regulamentar.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Italia – Spania
Pronostic: 
Spania peste 4,5 cornere
Cota: 
1.91 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: