Reka-Luca Jani – Jaqueline Cristian ponturi 03.08.2021

0

Jaqueline Cristian are parte de un debut dificil in primul tur de la Cluj-Napoca, unde o va intalni pe maghiara Reka-Luca Jani, jucatoare care a invins-o in turneul de la Belgrad in luna mai. Romanca porneste insa cu prima sansa in confruntarea programata in cursul zilei de marti si care va putea fi urmarita in direct pe Digisport 2.

1. Reka-Luca Jani

Jucatoarea in Ungaria, in varsta de 30 de ani, nu a urcat niciodata mai sus de locul al 147-lea WTA, in prezent ea ocupand pozitia a 194-a.

Fara a avea clasamentul necesar de a lua parte in multe turnee WTA, Reka-Luca Jani se axeaza in principal pe competitii de nivel ITF, iar cel mai bun rezultat al anului l-a obtinut pe zgura de la Belgrad, unde a atins faza sferturilor de finala.

Ultimul turneu la care a participat a fost la Budapesta, in urma cu 2 saptamani, unde a parasit competitia in turul secund, eliminata de Danielle Collins.

2. Jaqueline Cristian

Jucatoarea din Romania, in varsta de 23 de ani, se afla in prezent pe locul 149 WTA, traversand cea mai buna perioada a carierei de pana acum.

Cele mai multe turnee le-a disputat pe zgura, iar in ultima perioada a reusit cateva victorii importante, un rezultat bun inregistrandu-l la Palermo, atingand faza sferturilor de finala.

Saptamana trecuta a dezamagit in turneul de la Belgrad, fiind eliminata in turul secund de Rebecca Sramkova.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de 4 ori, scorul fiind egal, 2-2, iar ultima partida directa a fost castigata de jucatoarea din Ungaria, in luna mai a acestui an, cu 2-1 la seturi.

4. Cote pariuri

Jaqueline Cristian este favorita la castigarea partidei cu o cota de 1.50, iar o victorie a jucatoarei din Ungaria poate fi jucata la cota de 2.62.

Un meci care sa se termine in 2 seturi are o cota de 1.57., in timp ce un meci lung, de 3 seturi, are cota 2.30.

5. Reka-Luca Jani – Jaqueline Cristian ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.5%
Castigate: 8/13
Intre cele doua jucatoare gasim un echilibru destul de clar, fiind 2-2 in confruntarile directe, iar ultima partida directa a fost decisa in 3 seturi. Asadar, niciuna dintre cele doua jucatoare nu pare a controla un meci direct in intregime, alternand perioadele de dominare. Chiar daca porneste cu prima sansa si va fi sustinuta de un public numeros la Cluj, misiunea lui Jaqueline Cristian va fi una dificila, iar ca pronostic aleg un meci echilirat, cu un numar ridicat de game-uri, fiind din nou mari sanse ca partida sa fie decisa intr-un set decisiv.

Reka-Luca Jani - Jaqueline Cristian
Pronostic: Peste 19.5 game-uri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here