Japonia – Croația ponturi pariuri 05.12.2022

Scris de Frisk04/12/2022
1
3.70
X
3.25
2
2.12
Japonia
Croatia
VEZI 6 PONTURI

Meciul din optimile de finala, Japonia - Croatia, va fi unul foarte interesant. Asiaticii sunt luptatori, in vreme ce Croatia are si mingicari in echipa, asa ca va fi un duel interesant, d eurmarit, eventual, si pentru pariurile live. 

Pe ce post TV este Japonia - Croatia?

Meciul Japonia - Croatia va fi televizat de postul public TVR 1, iar online poate fi urmarit pe TVR HD. Televiziunea publica este detinator exclusiv de drepturi pentru Campionatul Mondial, pe teritoriul Romaniei. 

Unde se joaca Japonia - Croatia?

Japonia  - Croatia se joaca pe Stadionul Al Janoub din Al Wakrah. Arena a fost inaugurata in anul 2019 si are o capacitate de 44.000 de locuri. 

Informatii echipe

JAPONIA

  • Niponii sunt una din surprizele placute ale acestui turneu final de Campionat Mondial.
  • Doan este golgeterul echipei cu doua reusite. 
  • Au dovedit si inconstanta, in conditiile in care desi au batut Germania si Spania, au pierdut nepermis de usor puncte cu Costa Rica, dupa ce echipa centro-americana luase bataie cu 7-0 de la Spania.
  • Golul al doilea cu Spania este unul interesant, cu o minge care a parut ca este afara, dar reluarea VAR a demonstrat contrariul.
  • Se speculeaza ca Spania nu a dorit sa castige acest meci pentru a evita o confruntare cu Croatia in optimile de finala, preferand locul al doilea in grupa si un traseu cu Maroc in prima etapa eliminatorie.
  • Japonia este la a doua calificare consecutiva in optimile de finala ale Campionatului Mondial, dupa performanta din 2018, cand la fair-play a trimis Senegalul acasa.
  • Din tripleta de la Celtic Glasgow, campioana Scotiei, a fost selectat numai Maeda, Hatate si Ideguchi nefiind convocati.

Japonia date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Au castigat o grupa grea, cu doua din ultimele trei campioane mondiale in componenta. 
  • Au invins Germania si Spania cu acelasi scor, 2-1. 
  • Are trei marcatori in primele meciuri, Doan, cu doua goluri, Tanaka si Asano.
  • Fundasul Yoshida este suspendat pentru cumul de cartonase galbene in faza grupelor, dupa al doilea avertisment contra Spaniei. 

CROATIA

  • Echipa antrenata de Zlatko Dalic nu a fost considerata printre favoritele mari ale competitiei, in pofida performantei rasunatoare din 2018, cand a pierdut finala contra Frantei, scor 4-2. 
  • Luka Modric, Balon de Aur fara a fi campion mondial, a anuntat ca acesta este ultimul sau Campionat Mondial, asa ca doreste o mare performanta. 
  • Croatia a castigat grupa cu cel mai mic punctaj, acumuland numai cinci puncte.
  • Croatia are o grupa de calificare la Campionatul European 2024 alaturi de Turcia, Armenia, Tara Galilor si Letonia.
  • Beneficiaza de un mix de generatii si de o multime de jucatori care evolueaza la echipe puternice din Europa. Pe langa Modric, mai este suficient sa amintim nume ca Brozovic sau Perisic, jucatori foarte talentati, dar si foarte utili pentru nationala Croatiei. 
  • Eliminarea in faza grupelor a rivalei geografice Serbia este un impuls moral pentru Croatia, cele doua tari fiind in razboi dupa destramarea fostei Iugoslavii. 

Croatia date statistice la Cupa Mondiala 2022

  • Este singura formatie participanta la Campionatul Mondial din Qatar care a terminat, in faza grupelor, doua meciuri cu scorul de 0-0, contra Marocului si Belgiei.  
  • Langa cele doua scoruri albe a atasat victoria clara contra canadienilor, 4-1, reusind astfel calificarea mai departe. 
  • Croatia este o echipa foarte disciplinata, in meciurile din grupe primind numai doua cartonase galbene, culmea in meciul cu Canada.
  • Fundasul Juranovic va incerca sa il stopeze pe colegul sau de la echipa de club, Celtic Glasgow, atacantul Maeda. 

Echipe Probabile

japonia

17:00

croatia

Gonda

Sakai

Taniguchi

Yoshida

Nagatomo

Endo

Tanaka

Ito

Kamada

Kubo

Maeda

world cup logo

Livakovic

Juranovic

Lovren

Gvardiol

Sosa

Modric

Brozovic

Kovacic

Vlasic

Kramaric

Perisic

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Japonia - Croatia Cote Pariuri

  • Victorie Croatia la cota 2.12 este din categoria ponturi pariuri Campionatul Mondial 2022, oferite de Betano Romania. 
  • Peste 2.5 goluri la cota de 2.35. 
  • Maeda marcheaza oricand la cota de 3.95. 

Japonia – Croatia ponturi pariuri

Japonia este adepta unui stil de joc foarte rapid, cu contraatacuri fulgeratoare si cu o multime de jucatori pe banca de rezerva care asteapta o sansa pentru a face diferenta. Astfel, Japonia are tot dreptul sa simta ca poate produce o surpriza aici.

Cu toate acestea, asiatici nu prea au reusit sa faca prea multe in prima repriza a meciurilor disputate, insa in cea de-a doua au inscris patru goluri in doua meciuri din faza grupelor, reusind sa invinga echipe precum Germania sau Spania.

De cealalta parte, chiar daca nu au stralucit in mare parte, croatii au doua remize, cu Maroc si cu Belgia, ambele cu 0-0, si o victorie, cu Canada, 4-1. Mi se par rezultate destul de slabute avand in vedere ca este echipa care a ajuns pana in finala Cupei Mondiale din 2018.

Ma astept ca Samuraii Albastri sa fie pe val si sa incerce sa mai produca o suparare, insa Croatii nu vor ceda atat de usor, mai ales ca defensiva lor este una foarte solida.

De asemenea, ma mai astept si la mai multe goluri in repriza a doua, pentru ca atunci jucatorii sunt mai obositi si apar greselile defensive mai usor.
Japonia – Croatia
Pronostic: 
Repriza cu cele mai multe goluri: a doua
Cota: 
2.02 @

Japonia – Croatia ponturi pariuri

Cred ca vom avea un spectaculos, unul cu goluri si astfel voi merge pe pariul GG, la o cota de peste 2.00, Japonia urmand a face totul pentru a ramane in competitie.

Iar Japonia a marcat in 2 din cele 3 partide de pana acum, incheind celelalte jocuri cu GG3+, avand castig de cauza de fiecare data in cele 2 partide, 2:1 cu Germania si 2:1 cu Spania.

De cealalta parte, Croatia a luat gol de la Canada in singurul sau meci cu goluri de pana acum, marcand de 4 ori in poarta canadienilor.
Japonia – Croatia
Pronostic: 
GG
Cota: 
2.10 @

Japonia – Croatia ponturi pariuri

Pentru acest duel eu aleg sa combin 2 pariuri de la Betano si am obtinut o cota foarte buna.

In primul rand, Croatia mi se pare favorita clara. Este echipa superioara ca si lot, individual sta mult mai bine si are jucatori care oricand pot face diferenta. Sa nu uitam ca vorbim despre vicecampioana mondiala, echipa care este neinvinsa pana acum in Qatar.

Niponii nu se calificau daca Spania nu se dadea la o parte, asa ca sunt prezenti nemeritat in optimi. Chiar nu ii vad capabili sa se bata de la egal la egal cu o echipa mult mai experimentata.

De asemenea, mizez si pe apararea exelenta a croatilor. Acestia au incasat un singur gol in cele 3 meciuri la CM pana acum, iar intr-un joc eliminatoriu cu siguranta ca vor fi atenti pe faza defensiva.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Japonia – Croatia
Pronostic: 
Croatia se califica & Japonia sub 1.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Japonia – Croatia ponturi pariuri

O vad ceva mai puternica pe Croatia, ea fiind de altfel vicecampioana mondiala. Are un lot mai bun decat al adversarei sale de acum si de aceea ma astept la o prestatie buna a selectionatei de pe batranul continent.

In lotul ei gasim o pleiada de fotbalisti care pot face diferenta in acest meci. Este vorba despre Luka Modric, Andrej Kramaric sau Ivan Perisic. In 5 din ultimele 8 partide a inscris cel putin o data inainte de minutul 70.

Japonia nu are o defensiva foarte exacta, iar genul acesta de probleme nu se regleaza de pe o zi pe alta. A incasat gol in toate disputele avute in faza grupelor si doar in cea cu modesta Costa Rica nu a primit macar unul inca din prima repriza.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Japonia – Croatia
Pronostic: 
Croatia inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.53 @

Japonia – Croatia ponturi pariuri

Croatia s-a prezentat destul de bine in faza grupelor si o vad favorita la victorie. Ea are un plus de experienta in astfel de confruntari si cred ca poate profita la maxim de faptul ca nu va juca impotriva Spaniei sau a Germaniei. Croatii sunt neinvinsi la acest mondial si dispun de un lot mai solid decat cel al Japoniei.

E adevarat ca niponii le-au batut atat pe Germania, cat si pe Spania, insa nu trebuie uitat ca de asemenea au fost invinsi de Costa Rica. Pe langa asta, ibericii nu mi-au parut a forta prea mult in meciul cu ei, in timp ce pe Germania a costat-o cateva minute de imprudenta. N-o vad pe Japonia sa repete isprava din grupe, astfel ca merg pe mana Croatiei. Pentru o mai mare siguranta aleg optiunea de DNB.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Japonia – Croatia
Pronostic: 
Croatia DNB
Cota: 
1.50 @

Japonia – Croatia ponturi pariuri

Japonia si Croatia vor fi in duel direct pentru un loc in sferturile de finala de la Campionatul Mondial de fotbal. Miza este enorma, motiv pentru care si jocul va avea o structura care sa tina seama de acest lucru.

Privind in ansamblu, acest meci este intre doua echipe cu stiluri diferite. Niponii au invins Germania si sunt gata sa munceasca pana la epuizare, in vreme ce croatii au si elemente d etehnica, plus jucatori care, cu sclipiri individuale, pot face diferenta.

Japonia s-a calificat totusi norocos, intr-o grupa nebuna care a stat sun semnul acelui 7-0 al Spaniei cu Costa Rica, din prima etapa. La adapostul unui golaveraj fluviu, ibericii si-au permis sa joace mai relaxat cu Japonia, asa ca a doua victorie japoneza nu mai este cotata ca o surpriza de proportii, precum cea cu Germania.

La randul ei, Croatia are de aparat medalia de argint cucerita in 2018, iar parcursul in grupa a fost unul ascendent. Modric vrea sa se retraga in glorie, iar antrenorul Zlatko Dalic a ajuns la maturitate cu acest grup de forta si de valoare.

Opinez ca, indiferent de metoda, Croatia se va califica in sferturile de finala. Nu am insa curajul de a miza pe acest pronostic in 90 de minute, ceea ce ne-ar dubla miza, asa ca aleg o solutie ceva mai prudenta.
Frisk
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Japonia – Croatia
Pronostic: 
Croatia se califica
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: