Jannik Sinner – Gael Monfils ponturi pariuri 03.10.2021

0

Finala turneului masculin de la Sofia se va disputa incepand cu ora 16:30 intre cei mai buni jucatori ai turneului si primii doi favoriti, Jannik Sinner si Gael Monfils, un meci care se anunta extrem de spectaculos mai ales dupa meciul maraton de 5 seturi de la US Open dintre cei doi.

1. Jannik Sinner

Sinner are doar 20 de ani si este pe locul 14 in clasamentul; ATP, o pozitie incredibila pentru italian care are un sezon de exceptie cu turneu castigat la Washington, finala la Miami, tur 4 la Roland Garros si la US Open, ca sa enumar doar cele mai notabile performante reusite de acesta.

Aici la Sofia a intrat direct in turul secund, fiind cap de serie nr. 1, si i-a invins pe: Gerasimov in turul secund (6-2, 7-6), Duckworth care era in mare forma, in sferturi (7-6, 6-4) si Krajinovic in semifinale (6-3, 7-5) dupa un meci pe care l-a dominat autoritar si chiar daca a fost condus cu break in setul 2, parea ca este in total control.

2. Gael Monfils

Monfils tocmai a implinit 35 de ani si este pe locul 20 in lume. Sezonul acesta nu a fost unul grozav pentru el, abia acum in a doua parte au mai aparut si rezultatele pentru a compensa inceputul de an in care a jucat putin si slab. Astfel, aceasta finala este fara indoiala cel mai bun rezultat al francezului din 2021.

Pentru a ajunge in finala, Monfils a intrat direct in turul secund pe tablou fiind al doilea cap de serie si a beneficiat de abandonul lui Ivashka inainte de meci, ajungand astfel direct in sferturi fara sa joace vreun minut. In sferturi l-a invins pe Mager cu un dublu 6-2 iar in semifinale a trecut de Giron  cu 7-5, 6-0, doar primul set fiind echilibrat, Monfils fiind nevoit sa revina de la 2-4 cu break pentru Giron.

3. Intalniri directe

Sinner conduce cu 2-1 duelul intalnirilor directe, toate meciurile s-au jucat pe hard iar ultimul este cel amintit mai devreme, cel de la US Open cand Sinner a castigat dupa un meci maraton cu 7-6, 6-2, 4-6, 4-6, 6-4.

4. Cote pariuri

Cotele la deschidere sunt echilibrate, Sinner are o cota de 1.85 la victorie in timp ce Monfils primeste cota de 1.95 sa castige partida. O victorie a lui Sinner cu 2-1 la seturi are o cota de 4.05 care poate merita incercata.

5. Jannik Sinner – Gael Monfils ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 66%
Castigate: 64/97
Merg pe mana lui Sinner in aceasta finala chiar daca Monfils a avut sansa sa fie nevoit sa joace doar 2 meciuri pentru a ajunge in finala, altfel la cei 35 de ani ai sai nu cred ca i-ar fi usor sa duca un turneu intreg cu meciuri lungi.

Italianul ar fi putut sa castige si la US Open destul de usor, conducea cu 2-0 la seturi, 4-3 cu break in setul 3 dar a avut o cadere inexplicabila in joc. Totusi imbucurator pentru el a fost ca a reusit sa se adune psihic si sa castige meciul in decisiv.

Chiar daca va fi un meci echilibrat cred ca Sinner este favorit la victorie, are forma fizica de invidiat de partea sa, foamea de rezultate dar si jocul care se potriveste foarte bine pe hard.

Jannik Sinner - Gael Monfils
Pronostic: victorie Sinner Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.2%
Castigate: 13/24
Ultimul meci direct a avut loc in acest an la US Open, meci care a fost unul foarte spectaculos si decis in urma unui set decisiv.

In aceasta saptamana, ambii jucatori au aratat o forma excelenta, dominand cu multa autoritate partidele, iar increderea este la cote ridicate.

In meciurile de hard indoor, scorul confruntarilor directe este egal, 1-1, iar eu pentru aceasta finala ma astept la o partida echilibrata, cu un numar ridicat de game-uri.

Jannik Sinner - Gael Monfils
Pronostic: Peste 21.5 game-uri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here