Juventus – Bologna ponturi pariuri 24.01.2021

Scris de Radu Oprea23/01/2021

Allianz Stadium din Torino gazduieste partida Juventus – Bologna. Ea va fi arbitrata de catre o brigada condusa la centru de Juan Luca Sacchi. Va voi propune un pont, dar mai intai va invit sa cititi cateva informatii care v-ar putea face o idee de pariere.

⚽1. Juventus

Este departe de pretentii, abia pe locul al 5-lea, iar in 17 etape a adunat 33 de puncte. A marcat in 5 din ultimele 6 intalniri, insa doar in precedenta nu a primit gol.

Trece printr-o forma buna pentru ca are 5 victorii in ultimele 6 meciuri. Pe teren propriu vine dupa 4 succese la rand, unul ce-i drept venind dupa 120 de minute. Aceste rezultate ma fac sa spun ca va ofer unul dintre cele mai bune pronosticuri pariuri.

Matthijs de Ligt, Paulo Dybala si Alex Sandro sunt accidentati si sunt sanse reduse sa ii vedem pe gazon. Federico Chiesa are si el probleme ceva probleme medicale si de aceea este incert.

⚽2. Bologna

Nu are griji si se affla pe pozitia a 12-a cu 20 de puncte dupa 18 runde parcurse. In 10 din ultimele 12 jocuri a inscris si in 3 dintre ele nu a incasat gol.

Vine dupa un succes, dar inainte de asta avusese 5 remize si o infrangere. A fost in 9 deplasari si doar in cea de la Sampdoria s-a impus, iar pe 5 din celelalte 8 le-a pierdut. Daca esti in cautare de ponturi din Serie A ar trebui sa il iei in calcul si pe al meu.

Ibrahima M'baye, Gary Medel, Federico Santander si goalkeeperul Federico Ravaglia sunt anuntati ca fiind indisponibili din cauza unor accidentari.

⚽3. Intalniri directe

Juventus s-a impus in ultimele 9 astfel de confruntari, deci pare sa prefere acest adversar. Din 2011 nu a mai castigat Bologna impotriva „Batranei Doamne”, iar asta spune multe despre diferenta de valoare dintre cele doua echipe.

⚽4. Juventus – Bologna echipe probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo; A. Ramsey, Rabiot, R. Bentancur, Bernardeschi; Morata, Ronaldo.
Bologna (4-2-3-1): Skorupski; L. De Silvestri, Tomiyasu, Danilo, M. Dijks; Schouten, M. Svanberg; Orsolini, R. Soriano, M. Barrow; R. Palacio.

⚽5. Juventus – Bologna cote pariuri

Pentru un gol marcat rapid de Juventus, adica pana in minutul 27, casa de pariuri Fortuna ne ofera o cota de 2.06.
Un pariu care mi-a atras atentia este cel pe gazdele castiga la zero care la casa de pariuri online Fortuna are o cota de 2.42.

⚽6. Juventus – Bologna ponturi pariuri

Juventus – Bologna ponturi pariuri

Cred ca este toata lumea de acord ca Juventus este net superioara adversarei sale si in mod normal ar trebui sa se impuna. Pe asta sunt eu de parere ca ar trebui sa mizam, dar si pe minim 3 goluri in meci pentru ca ambele formatii arata bine pe faza de atac.

Ronaldo si compania ar putea sa inscrie doar ei de cel putin 3 ori la ce forta au. Nu isi permit insa un pas gresit pentru ca stau rau in clasament, deci vor intra foarte motivati pe gazon. Au 3 victorii in ultimele 4 etape de Serie A si in toate au marcat de minim 3 ori.

Bologna nu este intr-o forma extraordinara si in deplasari nu a impresionat in actuala stagiune. In cele de la Lazio si Inter a pierdut si in aceste infrangeri am avut parte de cel putin 3 reusite pe tabela.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Juventus – Bologna
Pronostic: 
1 & peste 2,5 goluri
Cota: 
1.91 @

Juventus – Bologna ponturi pariuri

Ambele formatii sunt nevoite sa atace in acest joc in speranta obtinerii celor 3 puncte puse in joc fiindca ambele au mare nevoie de acestea. De aceea voi paria pe goluri pentru ca ma astept sa fie un joc spectaculos.
Toate meciurile de pe teren propriu ale lui Juventus au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 7 din cele 9 deplasari ale lui Bologna.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Juventus – Bologna
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: