Juventus – Fiorentina ponturi pariuri 02.02.2020

Scris de Kareka01/02/2020

Derby-ul rundei 22 din Serie A, se va disputa intre doua echipe cu traditie in campionatul italian, care ne promit ca ne vor arata un adevarat spectacol. Meciul se va juca duminica la ora 13.30, la Torino, pe stadionul Allianz Stadium si va fi arbitrata de la centru de Fabrizio Pasqua, care are o medie de 4.36 cartonase galbene date pe meci.

Juventus-Fiorentina-02022020-cote

⚽ 1. Juventus

Alb Negri vin dupa o infrangere surprinzatoare in deplasarea de la Napoli, cu scorul de 2-1. Aceasta ocupa locul 1 cu 51 de puncte obtinute pana acum in cele 21 de etape, la 3 lungimi distanta de locul 2 ocupat de Inter. Are a treia cea mai buna defensiva din campionat, cu doar 21 de goluri primite. Orice pas gresit facut de aceasta, ii poate da sanse lui Inter sa o devanseze. Singurele 2 infrangeri din Serie A, au fost in deplasarile de la Napoli si de la Lazio Roma.

In cele 10 partide jucate pe teren propriu, are 9 victorii si un singur egal.

Cel mai bun marcator al echipei este Cristiano Ronaldo, cu 17 goluri reusite.

1.50 este cota pentru Cristiano Ronaldo marcheaza oricand in meci.

Pentru aceasta partida are urmatorii jucatori indisponibili: Miralem Pjanic, Danilo, Merih Demiral, Sami Khedira si Giorgio Chiellini, toti accidentati.

⚽ 2. Fiorentina

Elevii lui Giuseppe Iachini, locul 13 in Serie A cu doar 25 puncte obtinute in cele 21 de etape scurse pana acum, reprezinta o performanta foarte slaba pentru echipa, in acest sezon. Golaverajul echipei este unul negativ, a marcat 25 de goluri si a primit 29. Are o singura infrangere in ultimele 5 etape disputate, cea din meciul impotriva lui AS Roma, cu scorul de 4-1.

In precedentele 5 partide jucate are doar o victorie, cea din meciul impotriva lui Napoli, cu scorul de 2-0.

2.20 este cota pentru peste 4.5 cornere avute de Fiorentina.

Pe lista cu jucatori indisponibili pentru aceasta partida se afla doar Franck Ribery, accidentat, iar Gaetano Castrovelli si Kevin Prince Boateng isi pot reveni de pe o zi pe alta.

⚽ 3. Intalniri directe

In partida din tur meciul jucat pe Artemio Franchi, s-a terminat cu rezultatul de egalitate, 0-0.

⚽ 4. Juventus – Fiorentina cote pariuri

juventus - fiorentina

⚽ 5. Juventus – Fiorentina ponturi pariuri

Juventus – Fiorentina ponturi pariuri

Derby-ul italian ne promite ca ne va oferi spectacol cu actori principali Cristiano Ronaldo si Federico Chiesa. Asteptam sa se marcheze multe goluri de la doua echipe obligate sa castige, in prisma ambitiei de care am avut parte in partidele jucate una impotriva celeilalte.
Juventus are 19 meciuri consecutive in Serie A, in care a reusit sa marcheze minim un gol. In 4 din ultimele 5 partide jucate de Fiorentina, aceasta a reusit sa marcheze minim un gol.
6 din ultimele 7 meciuri directe jucate pe acest teren, au avut parte de minim un gol marcat de ambele parti, motiv pentru care mizez si in acest meci pe pronosticul ambele echipe inscriu.
Partida va putea fi urmarita in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Plus si Telekom Sport.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Juventus – Fiorentina
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.95 @

Juventus – Fiorentina ponturi pariuri

La Torino eu consider ca vom vedea un duel spectaculos si asa cum am obisnuit in ultimul timp, joc la piata de goluri. Cred ca vom vedea minim doua reusite in repriza secunda.

Juventus este liderul din Serie A, o echipa de forta care pe teren propriu poate trece fara discutie de handicapul propus de mine mai jos. Trece de doua goluri marcate in medie pe meci acasa.

Fiorentina sta slab in clasament si ar trebui sa iasa la joc. Sunt sigur ca o va face in a doua parte a meciului, pentru ca pana atunci ar trebui sa incaseze.

Cifrele ne arata ca oaspetii marcheaza si incaseaza mai mult in a doua repriza. La fel sta treaba si in cazul lui Juventus, asa ca aceasta cota propusa de mine merita jucata.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Juventus – Fiorentina
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri in repriza secunda
Cota: 
1.88 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: