Juventus – Genoa ponturi pariuri 11.04.2021

Scris de Johnny10/04/2021

Allianz Stadium va fi duminica dupa amiaza gazda confruntarii dintre Juventus si Genoa. Cele doua grupari se vor intalni de la ora 16:00 intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 31 din Serie A.

⚽ 1. Juventus.

Se pare ca in acest sezon nu va reusi sa-si continue suprematia in campionat. Ocupa locul trei si se afla la 12 puncte in urma liderului. Cred ca obiectivul ramane doar plasarea pe un loc de Liga Campionilor deoarece nu cred ca e capabila sa recupereze un asemenea ecart in acest final de sezon.

La mijlocul acestei saptamani a jucat restanta cu Napoli si s-a impus cu 2-1. A fost singurul succes obtinut in ultimele trei meciuri de Serie A. Inainte de acel duel a fost incurcata de echipe modeste, respectiv Benevento si Torino. Meciul cu Benevento chiar a fost pierdut desi a jucat pe propria arena.

Andrea Pirlo se confrunta doar cu doua probleme de efectiv in vederea acestui meci. Bernadeschi si Bonucci sunt jucatorii care vor rata confruntarea, ambii avand probleme de ordin medical.

⚽ 2. Genoa.

In acest an a avut prestatii foarte bune in Serie A. A fost de altfel invinsa in doar trei din cele 15 partide disputate. S-a distantat aproape decisiv fata de zona retrogradarii, distanta fiind acum de zece puncte. Ocupa pozitia a 13-a, iar la forma aratata cred ca poate ataca chiar un loc in prima jumatate a ierarhiei.

Defensiva a inceput sa intampine destul de multe probleme si de aceea are o serie de sapte meciuri consecutive in care a incasat gol. Departe de casa nu s-a impus decat de trei ori, doua dintre victorii fiind obtinute la echipe din zona retrogradarii. Nu cred ca are sanse mari sa scoata puncte din meciul de la Torino.

Strootman este suspendat pentru acest meci. Pe langa el mai lipsesc Pellegrini si Czyborra, ambii avand probleme de ordin medical.

⚽ 3. Juventus – Genoa intalniri directe.

Ultimele trei meciuri de campionat s-au incheiat cu victoria lui Juve si GG. Genoa n-are victorie la Torino in ultimii 15 ani. Avand in vedere aceste lucruri, pe ce pronosticuri la pariuri vei miza?

⚽ 4. Juventus – Genoa echipe probabile.

Juventus (4-4-2): Szczesny – Sandro, De Ligt, Demiral, Danilo – Chiesa, Rabiot, Bentancur, Cuadrado – Ronaldo, Dybala.
Genoa (3-5-2): Perin – Criscito, Radovanovic, Masiello – Zappacosta, Rovella, Badelj, Zajc, Biraschi – Scamacca, Destro.

⚽ 5. Juventus – Genoa cote pariuri.

Un gol marcat de Ronaldo este cotat doar cu 1.45 la Betfair, unde primesti 500 RON bonus la prima depunere. Toate informatiile despre oferta le gasesti in articolul Cod bonus Betfair. La GG avem o cota de 2.05.

⚽ 6. Juventus – Genoa ponturi pariuri.

Juventus – Genoa ponturi pariuri

In ciuda formei bune aratate in ultima perioada, cred ca Genoa n-are sanse in fata lui Juve. Sa nu uitam ca recent grifonul a efectuat doua deplasari dificile, la Inter si Roma, fiind invins de fiecare data la zero. Juventus nu mai e la nivelul din sezoanele precedente, insa ramane o grupare solida, de la care nu te astepti s-o mai comita acasa precum a facut-o cu Benevento.

De altfel Juventus a castigat opt din precedentele noua partide disputate pe teren propriu in Serie A. In sapte din aceste victorii s-au marcat in meci maxim patru goluri. Cred ca acelasi lucru se va repeta si acum, iar eu consider ca acesta este cel mai bun pronostic care poate fi oferit la aceasta confruntare.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Juventus – Genoa
Pronostic: 
1 si sub 4.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: