Juventus – Lyon ponturi pariuri 07.08.2020

Scris de Red07/08/2020

In sfarsit revine si Liga Campionilor si Juventus da piept pe teren propriu cu Lyon, partida din tur terminandu-se 1-0 pentru francezi. Bineinteles, calificarea nu este inca jucata si chiar cred ca torinezii sunt favorite sa mearga mai departe. Vezi mai jos pontul meu.

Juventus Lyon Cote Pariuri 07082020

⚽ 1. Juventus

A terminat un nou sezon de Serie A pe primul loc si acum toata atentia este pe Liga Campionilor. Forma de moment un este prea convingatoare fiindca in ultimele 5 jocuri are 3 infrangeri si 2 victorii.

2.27 este cota pentru ca Juventus sa se califice in timpul regulamentar.

Sigur, asta se poate datoara si faptului ca titlul era deja adjudecat si jucatorii nu au mai fost la fel de montati ca inainte.

Douglas Costa si Mattia De Sciglio nu vor face parte din lot fiindca sunt accidentati. De asemenea, Paulo Dybala este incert, dar cred ca va fi fortat.

⚽ 2. Lyon

Dupa o lunga pauza fara meciuri oficiale, fiindca francezii au decis incheierea campionatului intern, a revenit intr-un meci official in finala cupei pierduta in fata lui PSG la loviturile de departajare, dupa ce in timul regulamentar si prelungiri scorul a fost 0-0.

1.78 este cota pentru cel putin un gol inscris de Cristiano Ronaldo.

A jucat mai multe meciuri de pregatire si pot spune ca a dezamagit din punct de vedere defensive deoarece a incasat cel putin 2 goluri in 3 din cele 4 partide si nu a avut adversari foarte puternici.

Youssouf Kone nu va face deplasarea pentru ca este accidentat. De asemenea, Kenny Tete si Marcelo sunt incerti.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in cupele europene, insa numai partida din tur poate fi luata in calcul. Atunci francezii au reusit sa se impuna pe teren propriu cu 1-0, intr-un meci in care au avut destul de mult noroc, dar nici Juventus nu a impresionat.

⚽ 4. Juventus – Lyon echipe probabile:

Juventus (4-3-3): Szczesny – Sandro, Bonucci, Ligt, Cuadrado – Matuidi, Pjanic, Bentancur – Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

Lyon (4-2-3-1): Lopes – Dubois, Andersen, Denayer, Marcal – Aouar, Mendes – Ekambi, Adelaide, Depay – Dembele.

⚽ 5. Juventus – Lyon cote pariuri

Juventus Lyon Cote Pariuri

⚽ 6. Juventus – Lyon ponturi pariuri

Juventus – Lyon ponturi pariuri

Cred ca Juventus pleaca cu prima sansa chiar daca a pierdut in tur cu 1-0. Pe teren propriu va fi cu totul altceva, chiar daca se va juca fara spectator. Consider ca diferenta de valoare dintre jucatori isi va spune cuvantul.
Mai mult, Juventus doar ce a terminat campionatul, fata de Lyon care nu a mai jucat un meci official, in afara de cel din cupa, de la inceputul pandemiei si cred ca acest lucru se va resimti din plin.
Cristiano Ronaldo, vedeta gazdelor, pot spune ca este specializat pe meciurile din Liga Campionilor si daca el va face un meci bun, Juventus va fi cea care va merge mai departe.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Juventus – Lyon
Pronostic: 
Juventus se califica
Cota: 
1.87 @

Juventus – Lyon ponturi pariuri

Aceasta partida din Liga Campionilor sunt sigur ca ne va oferi cel putin doua reusite pe tabela de scor. Avem fata in fata doua echipe spectaculoase, care practica un fotbal frumos. Golul nu ar trebui sa intarzie prea mult, mai ales ca rezultatul din prima mansa ii obliga pe italieni sa atace.

Juve joaca acasa si la ce jucatori are pe faza ofensiva, este clar ca poate ajunge lejer la doua reusite. Francezii si-au aratat forta in tur si nu ar fi de mirare sa puncteze iarasi.

Totusi, cinci reusite mi se par multe pentru ca se joaca fara spectatori, presiunea este imensa, plus ca Lyon va incerca sa fie atenta in aparare inainte de toate.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Juventus – Lyon
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: