Juventus – Milan ponturi pariuri 09.05.2021

Scris de chiriladavid2508/05/2021

Derby-ul rundei cu numarul 35 de Italia Serie A, va avea loc la Torino, acolo Juventus si AC Milan dau o lupta pentru un loc de Liga Campionilor, duelul putand fi decisiv pentru cele doua formatii. Meciul va incepe de la ora 21:45 si va avea loc pe „Allianz Stadium”, urmand a putea fi vizionat pe canalul DigiSport 2, TelekomSport 2 si LookSport.

⚽ 1. Juventus.

Ocupa pozitia a 3-a in clasamentul din Serie A, avand 69 de puncte, fiind la egalitate cu adversara din acest joc si cu Atalanta. A luat doar 10 puncte din ultimele 5 runde, 3 victorii, 1 remiza si 1 infrangere, jucand mai prost in deplasare.

S-a impus insa in precedentul meci din deplasare, 2:1, cu Udinese, intr-un meci teribil de slab facut de torinezi, in care Ronaldo a adus cele 3 puncte, cu un penalty transformat si cu o reusita venita in minutul 89, ambele goluri fiind inscrise dupa minutul 80, fiind pronosticul zilei ales de mine. Andrea Pirlo are intreg lotul la dispozitie pentru acest meci, doar Dragusin urmand a fi lasat in afara lotului.

⚽ 2. Milan.

E pe locul 4 in Italia Serie A, urcand de pe pozitia a 5-a, dupa ce a invins-o runda precedenta acasa pe Benevento, scor 2:0, iar Napoli s-a impiedicat de Cagliari.

A fost o victorie muncita cu Benevento, Calhanoglu deschizand scorul devreme, in minutul 6, Theo Hernandez dubland avantajul abia in minutul 60, finalul fiind astfel unul destul de linistit pentru rossoneri. Castillejo e suspendat, in timp ce Maldini nu va fi convocat.

⚽ 3. Intalniri directe.

Nu mai putin de 4 victorii are Juventus in precedentele 5 dueluri directe din campionat, Milan castigand doar in returul sezonului trecut, scor 4:2. In tur, Juventus s-a impus in deplasare cu scorul de 3:1, fiind meciul lui Federico Chiesa, cel care a marcat primele 2 goluri ale bianconerilor, McKennie inscriind cel de-al 3-lea gol al lui Juventus, Calabria fiind omul de gol al Milanului in acel duel.

⚽ 4. Juventus – Milan echipe probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; Alex Sandro, Chiellini, De Ligt, Danilo; Chiesa, Rabiot, Bentancur, Cuadrado; Ronaldo, Morata.
Milan (4-2-3-1): Donnarumma; Hernandez, Tomori, Kjaer, Calabria; Kessie, Bennacer; Rebic, Calhanoglu; Saelemaekers; Ibrahimovic.

⚽ 5. Juventus – Milan cote pariuri

Superbet a pregatit cateva SuperPariuri foarte interesante la acest joc, pentru Juventus castiga si marcheaza primul si ultimul gol, cota e de 2.50.

De asemenea, 2.90 e cota pentru Juventus castiga si are cele mai multe cornere, iar 3.20 e cota pentru Juventus castiga si marcheaza in ambele reprize.

⚽ 6. Juventus – Milan ponturi pariuri

Juventus – Milan ponturi pariuri

La ce prim 11 are Juventus, acestia ar trebui sa se impuna, asa cum s-au impus in tur, chiar pe terenul rivalilor, cu scorul de 3:1, un meci in care Chiesa a stralucit si care poate repeta isprava din acel joc, fiind jucatorul de dezechilibru al bianconerilor.

Iar Milan, cu Saelemaekers in flancul drept al atacului, mi se pare o formatie prea putin periculoasa, cel mai mare pericol pentru poarta lui Szczesny fiind Rebic, jucator care poate veni oricand cu ceva surprinzator, fundasii bianconeri trebuind sa ii acorde o importanta deosebita acestuia.

Milan a pierdut in ultimele 3 runde, cu Sassuolo si cu Lazio, cu Sassuolo pierzand dupa ce a deschis scorul, in timp ce cu Lazio a pierdut fara drept de apel, fiind astfel la un nivel destul de scazut.
Juventus – Milan
Pronostic: 
victoria Juventus
Cota: 
1.81 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: