Juventus – Napoli ponturi pariuri 20.01.2021

Scris de Andrei-Chirita20/01/2021

Cea mai asteptata partida din start-ul noului an marca Serie A, va avea loc de la ora 22:00 pe Mapei Stadium. Este vorba de finala Supercupei Italiei ce le va alinia la centru pe Juventus si Napoli, doua formatii ce sunt pregatite sa ne ofere o partida spectaculoasa.

⚽ 1. Juventus

Formatia lui Pirlo are un sezon cu mult mai dificil decat isi putea imagina, si iata ca incep sa apara si esecurile in tabara juventinilor. Torinezii se afla pe locul 5 cu 33 de puncte, la 10 distanta de liderul Milan, si intr-o usoara scadere de forma.

Dupa 3 victorii consecutive in care a trecut de Udinese, Milan si Sassuolo, marcand de 10 ori, iata ca in runda precedenta a pierdut cu Inter, scor 0-2, si s-a indepartat din nou de liderul milanez.

Antrenorul Italian are probleme de lot, mai ales la nivel defensiv dupa ce Cuadrado, Alex Sandro si De Ligt au fost diagnosticati pozitiv cu COVID-19, in timp ce Dybala este accidentat.

⚽ 2. Napoli

Napoletanii nu au fost cei mai constanti in prima jumatate a sezonului, dar iata ca 2021 a adus multe lucruri pozitive pentru acestia. Napoli ocupa locul 3 cu 34 de puncte, la 9 in spatele liderului Milan, dar si cu un joc mai putin.

Intr-adevar, a suferit o infrangere neasteptata cu Spezia pe teren propriu, scor 1-2, insa acela a fost momentul restart-ului pentru echipa napoletana. A castigat ultimele 3 intalniri: 2-1 cu Udinese, 3-2 cu Empoli in Coppa Italia, si 6-0 pe teren propriu cu Fiorentina in ultima etapa de campionat, practicand un fotbal ofensiv ca pe vremuri.

Osimhen si Ruiz sunt in carantina si nu isi vor putea ajuta colegii pentru obtinerea unui nou trofeu.

⚽ 3. Intalniri directe

In urma cu 6 luni am avut parte de finala Cupei Italiei, castigata de Napoli dupa 0-0 in primele 120 de minute, ca apoi sa se impuna la penalty-uri.

In 2014 am avut parte de ultima Supercupa decisa intre cele doua formatii, meci terminat cu scorul de 3-2 dupa prelungiri in favoarea napoletanilor.

⚽ 4. Juventus – Napoli echipe probabile

Juventus (4-4-2): Szczesny – Frabotta, Chiellini, Bonucci, Danilo – Chiesa, Bentancur, Rabiot, Ramsey – Ronaldo, Morata

Napoli (4-2-3-1): Ospina – Hysaj, Manolas, Koulibaly, Rui – Bakayoko, Demme – Insigne, Zielinski, Lozano – Petagna

⚽ 5. Juventus – Napoli cote pariuri

Vrei sa pariezi pe finala de Supercupa Italiei, dar nu stii la ce agentie sa o faci? Winmasters vine in ajutorul nostru cu o ofera variata de pariuri, mai ales pe goluri. Poti plasa un pariu pe o cota de 1.95 pentru cel putin un gol marcat de Cristiano Ronaldo.

⚽ 6. Juventus – Napoli ponturi pariuri

Juventus – Napoli ponturi pariuri

Sunt doua formatii ce pot surprinde oricand pe faza ofensiva, mizand cu mare incredere pe un rezultat de ambele marcheaza.
Vorbim de un meci cu un trofeu pe masa, iar intr-o perioada nu tocmai buna pentru alb-negrii, Ronaldo&Co vor face tot posibilul pentru a-l obtine, desi sufera destul de mult la nivel defensiv.
Napoli se afla pe val dupa ultimele partide in care a facut spectacol prin jocul sau extrem de ofensiv. Are moralul ridicat si cu siguranta va aborda finala cu acelasi entuziasm ca pana acuma.
Apararea nu este punctul forte al niciuneia dintre formatii, iar tocmai de aceea ma astept ca ambele echipe sa inscrie in aceasta finala.
Juventus – Napoli
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: