Juventus – Parma ponturi pariuri 21.04.2021

Scris de Kareka21/04/2021

Pentru miercuri seara de la ora 21:45, vom avea parte de un duel intre 2 echipe aflate la poli opusi in clasamentul Serie A. Cele 2 dueliste au obiective diferite in acest sezon, echipa gazda incearca sa prinda un loc pe podium care sa duca in Liga Campionilor, iar Parma se multumeste si cu evitarea retrogradarii.

⚽ 1. Juventus.

Nu se poate lauda cu parcursul avut in ultima perioada, victoriile impartindu-le cu infrangerile in precedntele 5 runde disputate, si terminand la egalitate cu adversara din oras. In acest moment se afla pe locul 4 cu 62 de puncte stranse, la distanta de 2 puncte de ultima pozitie de pe podium. Are un golaveraj destul de bun, cu 61 de goluri marcate si 28 incasate.

In ultima etapa a pierdut surprinzator in deplasarea de la Atalanta, cu scorul de 1-0, fapt ce a determinat schimbarea de pozitii intre cele 2. A jucat de 16 ori pe teren propriu pana acum, fiind invinsa doar de 2 echipe pana acum Fiorentina si Benevento. Are 4 jucatori pe lista cu indisponibilitati: Bernardeschi, Chiesa, Danilo si Ronaldo.

Cel din urma este si cel mai bun marcator din Serie A, reusind sa inscrie de 25 de ori pana acum.

⚽ 2. Parma.

Vine dupa o infrangere intr-o partida spectaculoasa cu scorul de 4-3, cu Cagliari, in care a condus timp de 65 de minute, prin golurile marcate de Pezzella, Kucka si Man, dar totusi echipa gazda a reusit sa intoarca scorul, 2 din golurile victoriei fiind marcate in minutele 90+1 si 90+4 . Pentru moment ocupa locul 19, unul care o duce in Serie B, ramanerea pe prima scena din fotbalul din Italia fiind obiectivul principal.

A ajuns deja la 4 meciuri consecutive in care nu a reusit sa obtina cele 3 puncte, fapt ce ii ingreuneaza misiunea. Ultima victorie a fost cea de pe teren propriu cu Roma, cu scorul de 2-0. Cyprien, Nicolussi Caviglia si Zirkzee sunt singurii jucatori indisponibili pentru partida din aceasta seara.

Cel mai prolific atacant al echipei este slovacu Juraj Kucka, reusind sa marcheze de 7 ori pana acum si sa ofere 2 pase de gol.

⚽ 3. Intalniri directe

Juventus are 4 victorii si un rezultat de egalitate in ultimele 5 dueluri directe. Unul din acele pronosticuri fotbal sigure ar fi pe faptul ca echipa gazda va castiga.

⚽ 4. Juventus – Parma echipe probabile:

Juventus (3-5-2): Szczesny – De Ligt, Sandro, Chiellini – Rabiot, Bentancur, Cuadrado, Ramsey, Arthur – Morata, Dybala

Parma (4-4-2): Sepe – Pezzella, Osorio, Bani, Laurini – Brugman, Grassi, Mihaila, Man – Kurtic, Cornelius.

⚽ 5. Juventus – Parma cote pariuri

Multe pariuri cu cote interesante pentru acest meci la Unibet, pentru Alvaro Morata sa marcheze avem o cota de 1.80.

⚽ 6. Juventus – Parma ponturi pariuri

Juventus – Parma ponturi pariuri

Duelul dintre David si Goliath se anunta unul spectaculos avand o favorita clara, chiar daca alb-negri nu au impresionat in ultima perioada. Totusi pentru a evita o nou surpriza merg pe un pronostic bazat pe goluri, mai exact trebuie sa avem peste 2.5 goluri in meci. Acest pont s-a inverzit la echipa oaspete in 10 din ultimele 11 partide disputate.
Acelasi lucru l-au avut si torinezii in 6 din ultimele 7 meciuri jucate pe Allianz Stadium. S-a ajuns deja la 4 dueluri directe jucate cu Juventus in calitate de gazda, in care s-au inscris cel putin 3 goluri, iar in partida din tur Juventus a castigat fara drept de apel cu 4-0. Nu cred ca alb-negri vor avea prea mari probleme, dar nu este exclus ca si Parma sa marcheze macar o data.
Kareka
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Juventus – Parma
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: