Juventus – Roma ponturi pariuri 01.08.2020

Scris de chiriladavid2501/08/2020

Campioana Italiei, Juventus, va incheia sezonul cu un meci pe teren propriu, in compania formatiei AS Roma. Partida va avea loc pe „Allianz Stadium” din Torino si va incepe de la ora 21:45, meciul urmand a fi transmis de programele DigiSport 2, TelekomSport 2 si LookSport.

Juventus Roma Cote Pariuri 01082020

⚽ 1. Juventus

Este campioana Italiei, castigand campionatul pentru a 9-a oara la rand, avand in acest moment 4 puncte peste Inter si 5 mai mult decat Atalanta si Lazio. Are nu mai putin de 2 infrangeri in ultimele 3 runde, ambele infrangeri venind in deplasare, 2:1 cu Udinese si 2:0 cu Cagliari.

A aratat foarte rau cu Cagliari, incasand 2 goluri de amatori, primul fiind din greseala aparatorilor, in special a lui Rugani, in timp ce cel de-al doilea i-a apartinut lui Buffon, care a aratat mingea. Pjanic e suspendat si astfel nu poate juca in ultima etapa, accidentati pentru acest joc fiind Douglas Costa, De Sciglio, Danilo si Dybala.

⚽ 2. AS Roma

Se va clasa pe pozitia a 5-a, avand 67 de puncte, cu 11 mai putin decat Lazio si cu 4 mai putin decat AC Milan. Vine dupa 4 victorii in ultimele 5 runde, castigand cu Verona, Spal, Fiorentina si FC Torino, remizand cu Inter, scor 2:2.

Nu a avut un meci prea facil cu FC Torino, torinezii deschizand scorul in minutul 14, Dzeko si Smalling intorcand scorul pana la pauza, Diawara facand 3:1 pentru Roma, Singo reducand diferenta pentru FC Torino. Lorenzo Pellegrini, Davide Santon si Antonio Mirante sunt cu totii accidentati pentru acest meci.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 3 victorii are Juventus in precedenetele 5 meciuri, pierzand un duel direct, cel din runda a 36-a din sezonul precedent, la Roma, scor 2:0, castigand ultimele 2 dueluri directe, 2:1 in turul campionatului si 3:1 in Cupa Italiei.

⚽ 4. Juventus – AS Roma echipe probabile:

Juventus (4-3-3): Buffon; Wesley, De Ligt, Rugani, Coccolo; Muratore, Bentancur, Rabiot; Bernardeschi, Higuain, C. Ronaldo.
AS Roma (3-4-2-1)
: Pau Lopez; Ibanez, Smalling, Kolarov; Zappacosta, Diawara, Veretout, Spinazzola; Zaniolo, Mkhitaryan; Dzeko.

⚽ 5. Juventus – AS Roma cote pariuri

Juventus As Roma Cote Pariuri

⚽ 6. Juventus – AS Roma ponturi pariuri

Juventus – AS Roma ponturi pariuri

AS Roma are sansa in acest meci de a mai indrepta bilantul din ultimii ani in fata lui Juventus si cred ca o vor face, astfel mizez pe faptul ca acestia nu vor pierde acest joc, partida in care sa se marcheze minim 2 goluri.

Totodata, Sarri a amenintat ca va baga jucatori de la formatia U23 si astfel e probabil ca atacul sa nu arate exact cum e dat in echipa probabila data de Goal.com, ci s-ar putea sa existe mai multe suprize in primul 11, care face ca Roma sa fie favorita in acest joc.

Roma a jucat la cel mai bun nivel pana in penultima runda si astfel nu vad de ce s-ar relaxa prea tare, fiind important pentru orgoliul jucatorilor sa obtina un rezultat bun in fata campioanei.
Juventus – AS Roma
Pronostic: 
2X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.83 @

Juventus – AS Roma ponturi pariuri

Cu Batrana Doamna deja campioana, AS Roma merge la Torino sa mentina forma buna din acest final de sezon.
Juventus a cucerit deja al 9-lea titlu consecutiv si este deja in sarbatoare. Desi a pierdut 0-2 la Cagliari, echipa a incercat sa practice un fotbal ofensiv insa fara prea multa sansa.
AS Roma a ajuns deja la 3 victorii consecutive in care a inscris de 11 ori, promitand sa o faca si pe arena juventinilor.
Asadar, pariul meu se indreapta spre formatia oaspete care la ce parcurs dezvolta, mizez cu mare incredere pe un interval de 1-2 goluri in favoarea ei.
Juventus – AS Roma
Pronostic: 
1-2 goluri AS Roma
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: