Juventus – Sampdoria ponturi pariuri 26.09.2021

Scris de Bmg25/09/2021

Juventus porneste mare favorita la confruntarea cu Sampdoria de sambata. Ora de start este 13.30, iar eu iti voi propune un combo extrem de interesant. Cota este buna si merita jucata. In continuare vei gasi analiza facuta si recomandarea in care am incredere.

⚽ 1. Juventus.

Am spus de atatea ori in analize ca torinezii au dezamagit pana acum si ii gasim abia in a doua parte a clasamentului. Au inregistrat o singura victorie in cele 5 meciuri de campionat.

Juventus pare totusi sa mai fi crescut nivelul de joc, iar in ultima etapa a castigat in deplasare cu Spezia. A batut-o si pe Malmo in Liga Campionilor, iar in derby-ul cu Milan a remizat. Evident ca in combo-ul meu vei gasi ponturi Serie A pe 1X.

Vor lipsi in continuare Arthur, Kaio Jorge si Chiellini.

⚽ 2. Sampdoria.

Oaspetii nu exceleaza nici ei in acest sezon si au celasi numar de puncte cu adversara de duminica. Vin dupa o infrangere, acasa cu Napoli (0-4).

Sampdoria nu impresioneaza din punct de vedere ofensiv, si in 3 din cele 5 meciuri de campionat nu a marcat. Trece insa de un gol incasat in medie pe partida.

Sunt destule absente. Gabbiadini, Verre, Vieira si Ihattaren vor lipsi.

⚽ 3. Juventus – Sampdoria intalniri directe.

Juve a fost mai buna in ultimul timp si a castigat fiecare din precedentele 4 dispute directe. De asemenea, tot ea are o serie de 6 victorii la rand pe teren propriu contra genovezilor. Asadar, statistica recomanda pariuri pe Juve pentru Publicwin bonus.

⚽ 4. Juventus – Sampdoria echipe probabile.

Juventus (4-4-2) : Perin; De Sciglio, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, Ramsey, Locatelli, Bernardeschi; Kean, Morata.
Sampdoria (4-4-2) : Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Thorsby, Ekdal, Damsgaard; Caputo, Quagliarella.

⚽ 5. Juventus – Sampdoria cote pariuri.

Foarte buna este cota la GG pentru acest meci, cu o valoare de 1.87.
La Publicwin avem o cota de 2.34 pentru minim 2 reusite in prima repriza.

⚽ 6. Juventus – Sampdoria ponturi pariuri.

Juventus – Sampdoria ponturi pariuri

Eu iti propun un super combo pe acest meci, din oferta Betano. In primul rand, Juve porneste mare favorita si nu ar trebui sa avem emotii cu pariul in sansa dubla 1X. In ultima perioada arata mai bine, plus ca nici adversarul nu impresioneaza. Chiar nu o vad sa piarda.

In acelasi timp, consider ca va fi un meci deschis, in care se va marca pana in pauza. Juve va forta, oaspetii pot lovi pe contre, mai ales ca apararea torinezilor nu arata deloc bine in acest campionat. Reusitele nu ar trebui sa intarzie.

Voi miza si pe minim 5 cornere pentru gazde. Juventus va domina fara discutie, va ataca, iar de obicei obtine lovituri de colt. A avut 15 etapa trecuta la Spezia.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Juventus – Sampdoria
Pronostic: 
1X/ Juventus peste 4.5 cornere/peste 0.5 goluri in repriza 1
Cota: 
1.72 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: