Juventus – Udinese ponturi pariuri 03.01.2021

Scris de Zamfi03/01/2021

Allianz Stadium din Torino va gazdui Duminica de la ora 21:45 partida dintre Juventus si Udinese, duel ce poate fi urmarit in transmisiune directa pe canalele TV Digi Sport 2, Look Sport si Telekom Sport. La centru se va afla arbitrul Piero Giacomelli

V-am pregatit un pont exclusiv pe echipa gazda, care poate fi pariat si cu alte pronosticuri ale colegilor mei.

⚽ 1. Juventus.

Trupa lui Pirlo vine dupa o infrangere grea suferita pe teren propriu in fata Fiorentinei (0-3) si in acest moment se claseaza pe pozitia a 6-a, la 10 puncte distanta de liderul Milan. ”Batrana Doamna” este obligata sa castige acest duel, pentru a nu pierde si mai mult contactul cu primele clasate.

Singura absenta notabila este cea a mijlocasului columbian Juan Cuadrado, care nu va putea evolua in aceasta partida din cauza cartonasului rosu primit in partida cu Fiorentina.

Principalul marcator, dar si golgheterul din Serie A este Cristiano Ronaldo, acesta marcand 12 goluri de la startul sezonului.

⚽ 2. Udinese.

In runda precedenta, formatia lui Luca Gotti, a pierdut surprinzator in fata lui Benevento cu 0-2, intrerupand astfel seria pozitiva de 4 partide fara infrangere. Ocupa pozitia a 12-a, cu 15 puncte acumulate, insa are unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat cu doar 14 goluri. Pentru partida de la Torino nu se va putea baza pe Becao din cauza cumulului de cartonase galbene, dar nici pe accidentatii Deulofeu, Jajalo, Okaka, Ouwejan, Nuytinck si Prodl. In meciurile din deplasare este neinvinsa de 4 etape, printre rezultatele pozitive fiind victoria cu 3-1 pe terenul lui Lazio si 3-2 in fata lui Torino.

⚽ 3. Intalniri directe

Ultimul duel direct a avut loc pe Dacia Arena, acolo unde Udinese s-a impus cu 2-1, intrerupand astfel seria de 9 partide consecutive in care doar Juventus a castigat. Cel mai mare scor intre cele doua a fost in sezonul 2017/2018, cand Juve s-a impus in deplasare cu 6-2.

⚽ 4. Juventus – Udinese echipe probabile

Juventus (4-4-2): Szczensny – Danilo, Bonucci, Frabotta, Sandro – Bentancur, McKennie, Chiesa, Ramsey – Morata, Ronaldo.

Udinese (5-3-2): Musso – Santos, Zeegelaar, Larsen, De Maio, Bonifazi – De Paul, Pereyra, Arslan – Lasagna, Pussetto.

⚽ 5. Juventus – Udinese cote pariuri

Daca sunteti interesat de fotbal din Italia, puteti opta pentru un GG, cota fiind 1.95, in timp ce pentru overul 2.5, cota este 1.80, acestea fiind doua dintre cele mai interesante pronosticuri oferite de NETBET, pentru acest eveniment.

6. Juventus – Udinese ponturi pariuri

Juventus – Udinese ponturi pariuri

Consider ca partida va fi la indemana gazdelor, care nu trebuie sa mai faca pasi gresiti, iar din acest motiv ma astept ca Juventus sa atace inca din primele minute ale partidei. Ecartul fata de liderul Milan este destul de mare asa ca Ronaldo&co. vor depune toate eforturile sa termine castigatori la finalul jocului.
De partea cealalta, vedem ca Udinese se descurca destul de bine pe teren strain, acolo unde a reusit victorii importante, insa nu cred ca are forta necesara sa treaca de Juve, care stim foarte bine pierde rar pe teren propriu, exceptand infrangerea din ultima runda cu Fiorentina, care cred ca a fost doar o intamplare.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Juventus – Udinese
Pronostic: 
gazdele peste 1.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: