Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad ponturi pariuri 21.07.2021

Scris de Zamfi20/07/2021

Calificarile pentru Liga Campionilor continua, iar Miercuri cu incepere de la ora 17:00 pe Ortalyk Stadium din Almaty va avea loc duelul dintre echipa locala Kairat si sarbii de la Steaua Rosie Belgrad. Partida va fi arbitrata de o brigada din Turcia condusa la centru de Meler H.U. si ma astept la o dominare totala din partea echipei din Belgrad care este net superioara adversarei sale.

Cota propusa de mine este destul de atractiva, dar mai intai te invit sa citesti cateva delatii si statistici ale celor doua dormatii:

⚽ 1. Kairat Almaty.

Campioana Kazakhstanului a trecut in primul tur de israelienii de la Macabi Haifa, reusind sa termine la egalitate scor 1-1 in deplasarea de la Haifa, iar pe teren propriu s-a impus cu 2-0. De aceasta data adversarul este mult mai puternic si cred ca vor avea mari probleme in compartimentul defensiv.

Sa precizam faptul ca echipa din Almaty se afla in plin sezon, fiind in acest moment pe locul 3 la 6 puncte distanta de liderul Tobol, dar sa remarcam ca are cel mai bun atac al campionatului si a doua cea mai buna aparare.

Vagner Love este ce mai cunoscut jucator din echipa kazacilor, acesta evoluand de-a lungul timpului la formatii precum Besiktas sau AS.Monaco, insa de curand a implinit 37 de ani, astfel ca disponibilitatea la efort a acestuia este extrem de redusa.

⚽ 2. Steaua Rosie Belgrad.

Sarbii au debutat in noul sezon din Super Liga pe teren propriu, insa au terminat la egalitate 0-0 impotriva Vojvodinei desi au dominat la toate capitolele. Miza este alta si sunt de parere ca jucatori precum Bakayoko,Sekou Sanogo sau Falcinelli vor face diferenta pentru trupa lui Stankovic.

In stagiunea de pregatire sarbii au intalnit si un adversar din Romania si anume Fc. Arges pe care a invins-o categoric cu 3-0. De altfel in cele 4 partide amicale, Steaua Rosie Belgrad s-a impus in 3 dintre acestea si a remizat 1-1 in fata lui Strum Graz din Austria, generand in pauza competitionala cele mai bune ponturi pariuri pro, aici referindu-ma evident la pronosticurile de tip solist.

Referitor la sezonul trecut sa precizam faptul ca ”alb-rosii” nu au avut rival, terminand campionatul cu un total de 108 puncte si nu mai putin de 114 goluri inscrise. Muntenegreanul Mirko Ivanic a fost cel mai bun marcator cu 16 reusite.

⚽ 3. Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad intalniri directe.

Ultima intalnire oficiala intre cele doua formatii a avut loc in calificarile pentru Europa League sezonul 2015/2016, kazacii reusind surprinzator calificarea invingand in dubla mansa cu 2-0 (deplasare) si 2-1 (acasa).

⚽ 4. Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad echipe probabile.

Kairat Almaty (4-3-3) : Pokatilov – Hovhannisyan, Dugalic, Alip, Suyumbayev – Polyakov, Abiken, Kosovic – Kante, Love, Shushenachev.
Steaua Rosie Belgrad (4-1-4-1) : Borjan – Gajic, Milunovic, Pankov, Rodic – Sango – El Fardou Ben, Ivanic, Kanga, Katai – Falcinelli.

⚽ 5. Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad cote pariuri.

Pe platforma Gets Bet online veti gasi multe pronosticuri interesante pentru acest duel, iar unul dintre acestea mi s-a parut X pauza – 2 final la o cota totala de 5.30. Pentru X pauza – X final, cota este de 4.40.

⚽ 6. Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad ponturi pariuri.

Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad ponturi pariuri

Evident ca formatia sarba porneste favorita in aceasta dubla mansa si sunt sanse mari sa acceada in turul III al Ligii Campionilor. Echipa din Kazakhstan desi a trecut in primul tur de israelienii de la Macabi Haifa nu cred ca are forta necesara sa castige in fata trupei lui Stankovic, care este de departe cea mai buna formatie din Serbia, dar si cea care are un lot cu jucatori experimentati, multi dintre acestia evoluand si in alte dati in competitiile europene.

Terenul propriu este singurul avantaj al lui Kairat in fata sarbilor si de aceea mi-am luat o marja de eroare in acordarea pronosticului pentru acest duel, considerand ca exista posibiliatea ca fanii sa conduca echipa spre un gol in poarta adversa, insa cred ca este maxim ce pot realiza, iar de aceea am mizat pe un pont combinat, sansa dubla X2& peste 1.5 goluri. Sunt de parere ca sansele sunt destul de ridicate pentru realizarea acestui pronostic.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Kairat Almaty – Steaua Rosie Belgrad
Pronostic: 
X2& peste 1.5 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: