Kalmar – Djurgardens ponturi pariuri 22.07.2019

0

Pe Guldfageln Arena va avea loc confruntarea Kalmar – Djurgardens. Vin si va propun cateva ponturi pariuri, iar cel in care am cea mai mare incredere are o cota excelenta. Mai intai insa veti gasi cateva informatii despre cele doua echipe.

Kalmar-Djurgardens-22072019

⚽1. Kalmar

Se afla pe locul al 13-lea si are 13 puncte dupa primele 15 etape. Vine dupa 3 infrangeri, asadar moralul jucatorilor nu este tocmai bun.

Acasa a eovluat de 7 ori, a obtinut o singura victorie, insa doar in 2 randuri a fost invinsa. In ultimele 4 dispute a marcat o data si tot o data a scapat si fara sa incaseze gol.

Conform fotbollskanalen.se Emin Nouri este suspendat si nu va putea evolua. De asemenea pe lista celor anuntati ca fiind indisponibili se mai afla Piotr Johansson, Filip Sachpekidis, Johan Stenmark si Gbenga Arokoyo.

⚽2. Djurgardens

Este pe pozitia a 4-a cu 29 de puncte stranse in 15 runde parcurse. De 7 meciuri e neinvinsa, iar pe 5 dintre acestea a reusit sa le castige.

Doar la Hammary a pierdut, iar in in cele 7 deplasari avute in Allsvenskan a obtinut 4 victorii. In precedentele 7 confruntari a marcat, iar in 4 dintre acestea nu a primit gol.

Fundasul Jonathan Augustinsson are probleme medicale si nu va face deplasarea. In rest insa, se pare ca tot lotul este la dispozitia lui Kim Bergstrand.

⚽3. Intalniri directe

In turul acestui campionat Djurgarden s-a impus fara prea mari probleme, cu 2-0. De altfel, ea are 4 victorii in ultimele 5 confruntari cu aceasta adversara, deci are un avantaj moral.

⚽4. Kalmar – Djurgardens echipe probabile:

Kalmar (4-4-2): Hagg-Johansson – Aliti, Agardius, Akas, V. Elm – Hallberg, Rafinha, R. Elm, Lofkvist – Soderqvist, Maxwell.
Djurgardens (4-4-2): Vaiho – Witry, Une-Larsson, Kack, Danielsson – Ulvetad, Ring, Ajdarevic, Radetinac – J. Karlstrom, Buya Turay.

⚽5. Date statistice

  • In 5 din ultimele 7 dispute Kalmar nu a reusit sa marcheze. 2.50 este cota pentru Kalmar sub 0,5 goluri.
  • In ultimele 4 partide ale lui Djurgardens am avut parte de cate 2 reusite. 3.50 este cota pentru total goluri exact 2.

⚽7. Kalmar – Djurgardens ponturi pariuri

Pe langa cele doua pronosticuri propuse putin mai sus, mai vin cu inca unul la confruntarea Kalmar – Djurgardens. Acesta are o cota putin mai mica, insa ne poate aduce un profit foarte bun. Este unul simplu, bazat pe rezultatul final al meciului.

Djurgardens este in opinia mea echipa mai puternica, ea fiind de altfel cu 9 locuri mai sus decat oponenta de acum. Traverseaza o forma excelenta, iar in precedentele 7 dueluri a obtinut 5 victorii.

Kalmar vine dupa 3 infrangeri, iar asta cu siguranta a zdruncinat moralul jucatorilor. Pe langa asta, se pare ca are un complex in fata acestui adverar deoarece a pierdut 4 din ultimele 5 astfel de intalniri.

Radu Oprea
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 34.8%
Castigate: 8/23

Kalmar - Djurgardens
Pronostic: victorie DjurgardensCota: 2.30Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here